Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 20.06.2011.
13:37
24 sata A

Ejmi dobila pare, organizatori nemi

Nakon skandaloznog nastupa koji je u subotu izvela na Kalemegdanu, Ejmi Vajnhaus se nije zadržavala u Beogradu - odletela je iste noći, a za sobom ostavila dvadesetak hiljada razočaranih fanova. Što se tiče fanova, mogu da se pomire s činjenicom da su debelo platili da gledaju njeno bauljanje po bini, pošto neće biti povraćaja novca.

Predstavnik produkcijske kuće “Avalon“ koja je organizovala koncert, Sagor Mešković, kaže za list “24 sata“ da im se niko od publike nije žalio zahtevajući nadoknadu.

Ejmi Vajnhaus bila je totalno odsutna na koncertu u Beogradu

“Našim ugovorom njoj je isplaćen novac još pre mesec dana, tako da je dobila pun honorar. Ugovor je takav da mi nemamo pravo da intervenišemo u vezi s njenim nastupom, ni koliko će da traje, ni kako će da izgleda. Svi smo jako želeli da ona dođe u Beograd i da je uživo čujemo, ali verujem da smo se i mi kao organizatori, ali i publika, ipak pribojavali da nešto ovako može da se desi“, kaže Mešković.

Ipak, stoji i to da je postojao tračak nade da će sve ispasti kako treba, budući da su iz Londona pristizale vesti o uspešnoj rehabilitaciji i tajnom koncertu na kojem je sjajno pevala i izgledala, a tu su i striktna uputstva hotelskom osoblju da skloni piće iz njene sobe, ali i sa čitavog sprata.

Prema saznanjima “24 sata“, niko od organizatora je nije video niti imao kontakt sa Ejmi - njen menadžment je sam organizovao smeštaj i prevoz, tako da se ne zna kako je mogla da dođe do droge ili alkohola.

U svakom slučaju, cela akcija je propala, što je bilo jasno čim je popularna pevačica stupila na scenu, pala, izula se, promumlala par reči i pokušala da počne da peva...

Iako je bilo zabranjeno slikanje, snimci “rasute” Ejmi preplavili su internet, a strani mediji već uveliko “trube” o tome opravdavajući nezadovoljstvo ovdašnje publike.

Ejmin povratak na scenu bio je dugo očekivan, budući da se od njenog proboja na scenu sjajnim albumom “Back to black“ 2006. godine, više pričalo o skandalima koje izaziva nego o muzici.

Prilika da dokaže svoj nesporni talenat još jednom je propala zahvaljujući njenoj gluposti jer su posle blamaže u Beogradu otkazani koncerti u Istanbulu i Atini, a nastavak turneje je i dalje pod znakom pitanja.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.06.2011. 14:34
Е нека си опељешила покондирене тикве у Београду!
Ponedeljak 20.06.2011. 16:32
Sve sve, ali da neko plati da gleda ovu "nakazu" nikako ne mogu da razumem... Ako vec nece na "REHAB" treba je vezati lancima i odvuci ili joj zabraniti da takva izlazi a binu, da se ovo dogodilo nekom nasem pevacu u Britaniji, Tadic bi se svakom Britancu posebno izvinuo...
Ponedeljak 20.06.2011. 18:28
U ime jednog ustaskog sina Ejmi: IZVINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online