Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.09.2017.
21:11
Vesti A

Šešelj među starletama i majmunima

Medijska scena u Srbiji postaje sve urnebesnija, a najnovija bomba tabloida glasi: lider radikala Vojislav Šešelj ulazi u rijaliti program Zadrugu i to za honorar od 1.500.000 evra!

A. Čukić
Voli da je u centru pažnje: Vojislav Šešelj i Zoran Krasić, funkcioner SRS-a

Trač ili istina - ko će ga znati. Znajući nepredvidljivog Šešelja sve je moguće, pa i da se dugogodišnji političar nađe među starletama i majmunima koje je medijski mogul Željko Mitrović ubacio u četiri zida.

Poseban tretman

Ulazak Šešelja u Zadrugu predviđen je za subotu, tvrde tabloidi. U odnosu na ostale učesnike on će imati poseban tretman i privilegije. Biće smešten u luksuznom delu rijaliti grada, odnosno u hotelskoj sobi koja ima zasebno kupatilo. Osim toga, on će imati pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon i internet, te da gleda televiziju. U razgovoru sa medijima, on je rekao kako je imao ponudu da uđe i u Parove Hepi televizije, i to za milion evra, ali je Mitrović ponudio više.
- Na tom rijaliti političkom tržištu najbolje prolaze starlete i politički analitičari, mada ne razumem šta su ta zanimanja. Krajnje je vreme da ozbiljan čovek bude ozbiljno plaćen - kazao je Šešelj.

Dok narod krpi kraj s krajem, rafali pršte na sve strane i padaju glave, a ekonomska situacija u zemlji je na ivici podnošljive, beogradske novine trude se na sve načine da sa bolnih tema skrenu pažnju banalnostima i razvratom sa ružičastog i ostalih TV kanala.

Radikalski šef je inače poznat kao neko ko voli da je u centru pažnje, što je dokazivao iz dana u dan i u haškoj sudnici, dosledan do kraja, što mu je na kraju donelo pobedu i slobodu.

Očigledno, sada mu dobro dođe svaki način da podigne poljuljanu popularnost, pa se ne gadi ni podilaženju najnižih strasti gledalaca.

- Moj uslov je da mi se plati unapred, u gotovini, i da u rijalitiju ne ostanem duže od mesec dana. Nijednog učesnika Zadruge ne znam, ali mi se najviše sviđa ono majmunče. Neodoljivo mi liči na Aleksandra Martinovića (šefa poslanika SNS-a u Skupštini Srbije) - rekao je Šešelj beogradskim tabloidima.

Navodno, Mitrović mu unapred nudi 100.000 evra, i to za samo 24 sata provedena u rijalitiju.

Ovo nije prvi put da lider radikala šetka po rijaliti programima, svraćao je u Parove i na Farmu, jer je to način da povrati popularnost. Međutim, mnogi smatraju da nekada ozbiljnom političaru njegovog kalibra koji je uspeo da se izbori i sa Haškim tribunalom nikako ne priliči da bude u društvu žena lakog morala kao što su Maca Diskrecija, Anđela Veštica i slične koje su glavne "zvezde" u Zadruzi.

- A, što bi to meni smetalo? To su sve likovi iz našeg naroda, likovi koje srećemo svaki dan - dodaje Šešelj.

Međutim, kako važi za natprosečno inteligentnog čoveka nema sumnje da je lider radikala sve stavio na tas i dobro promislio pre nego što je prihvatio ponudu Mitrovića, bez obzira na primamljiv honorar.

Nije isključeno ni da Šešelju ne pada na pamet da se valja u rijaliti brlogu, ali da je samom najavom ulaska u Zadrugu (pretpostavlja se za masan honorar) napravio neprocenjivu reklamu gazdi Pinka među narodom koji zaluđuje da ne bi mislio o svakodnevnim, životnim problemima.

Marjanović drži slovo

A, dok u Zadrugu ne uđe Šešelj, glavna zvezda je Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, koji svako malo drži slovo u rijalitiju. On je popularnost stekao nakon tragične smrti svoje žene pevačice koja je ubijena 1. aprila 2016. Da bi dodatno probudili emotivnost kod gledalaca, u posetu u Zadrugu je nakratko uvedena njegova ćerkica Jana koja je rasplakala tatu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online