Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.08.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Ne odustaju od lake zarade: Stiže jesen, vraćaju se rijaliti

Taman kad su se mnogi obradovali da je rijaliti šou-programima u Srbiji konačno odzvonilo, oglasili su se čelnici domaćih TV stanica najavljujući vrelu jesen uz nove rijalitije.

youtube.com/Balkan Channel
Uskoro počinje novi rijaliti

Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka, ne želi da se odrekne lako zarađenog novca od rijalitija, pa od 6. septembra počinje sa emitovanjem Zadruge. Biće to "udarna pesnica" u borbi za gledanost i vlasnik "ružičaste televizije" veruje da će na ovaj način povratiti pozicije koje je nekada imala njegova TV kuća. Kako pišu beogradski mediji, Mitrović je odrešio kesu i uložio čak 10 miliona evra u Zadrugu.

Pčelar iz Kupinova

Pčelar Miki Đuričić iz Kupinova je rekoreder po broju učešća u rijaliti programima u Srbiji, a sve pare koje je zaradio spiskao je na provod i kocku. Pobedio je samo jednom, u Velikom bratu, 2009. godine. Pobeda i učešće u ovim programima Mikiju je u to vreme donela veliku popularnost, koja je brzo prošla, pa ga se danas niko ne seća.

M. Karović
Smislio pravila: Željko Mitrović

Pred kamerama će se naći 32 učesnika koji će morati da poštuju 270 stranica pravila koje su sastavili lično Željko i njegova supruga Milica. Za potrebe Zadruge sagrađen je čitav grad u kome postoji veštački vodopad, jezero, bazen, malo selo, vrtovi... U scenografiju su uključene i specijalne sprave koje će praviti veštački sneg, kišu, a biće dopremljeno i milion litara slane morske vode?!

Mediji već danima spekulišu imenima mogućih učesnika. Prvi na spisku je Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Na spisku su i Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić, Snežana Mišković Viktorija, glumica Žiža Stojanović... Naravno, ni ovaj rijaliti ne može da prođe bez starleta, a na spisku su Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija.

Ali, ni produkcija Parova na Hepi televiziji ne sedi skrštenih ruku. U pripremi je šesta sezona ovog rijalitija, a da bi se takmičili s Mitrovićem moraće dobro da se pomuče i ponude gledaocima ono što nema u Zadruzi. Kao novi potencijalni stanovnici luksuzne vile Hepi televizije najavljeni su već dobro poznati borci Bane Čolak i Srboljub Subotić.

- Ostaje još da vidimo da li su ovo sigurni učesnici, ali zasad nam deluje tako - kažu u Hepi televiziji.

Cirkus Voajer preteča Brata

Prema zvaničnim podacima, prvi rijaliti program u Srbiji bio je Veliki brat emitovan 2006. godine na B92. Međutim, kopanjem po arhivi utvrđeno je da je rijaliti kao format na srpskim televizijama prvi put prikazan 2001. godine, mada tada nije nazivan rijaliti programom iako je suštinski to bio. U pitanju je emisija pod imenom Cirkus Voajer čiji inserti i danas postoje na internetu, a emitovana je na jednoj TV stanici koja odavno više ne postoji. Učesnici rijalitija - tri mladića i tri devojke živeli su u jadnoj prikolici. Danju su čistili izmet kamila, a noću uvežbavali tačke za cirkus, a sve je to snimano 24 sata dnevno tokom osam nedelja. Emisija je završena skandalom oko pobednika jer drugoplasirani nije bio zadovoljan rezultatima glasanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online