Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.02.2017.
12:22
24sata.hr A

Zbog Gibe i Mike u Hrvatskoj reagovala i policija

Mika i Giba Vasić, rijaliti zvezde, napustili su Branku Radić, kod koje su živeli u Reki kod Koprivnice, usred noći, a zbog čega je morala da interveniše policija.

facebook.com
Braća Vasići

Naime, braća blizanci su živeli kod Branke, čuvali je i brinuli se o njoj i njenom suprugu i trebalo je da im ostavi kuću, ali ih je navodno baka izbacila.

Požalila se kako ih je ona oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili. Ugovor prema kojem im je trebala ostaviti kuću je raskinut.

Na kući u kojoj su u Reki kraj Koprivnice živeli Mika i Giba (25) Vasić zatekli smo spuštene rolete. Na telefon se javio Ludvig, suprug Branke Radić, koja je nakon Velikog brata blizance "udomila".

- Braća su, ima neko vreme, otišla u Srbiju. Bilo je problema, naravno. Sud će to sve na kraju rešiti - rekao je Ludvig. Ubrzo je u dvorište izašla i Branka (78).

Mika i Giba otišli su usred noći

- Napustili su nas i otišli usred noći. Mi smo stari i bolesni ljudi. Zbog njih je ovde bila i policija. Mi smo ih uzdržavali. Oblačila sam ih i hranila, a oni ništa nisu radili. Mika i Giba nemaju tu šta više tražiti. I sama ne znam zašto su otišli, a još sam im dala pare za Božić. Otkako ih znamo, hteli smo im sve najbolje. Boravište u Hrvatskoj su im dva puta odbili. Ugovor prema kojem im ostavljam kuću, raskinula sam - rekla je nervozna Branka.

Jedna komšinica kaže da su Branku retko viđali, kao i blizance.

- Bila je tu policija pre nekoliko dana. Šta je bilo, ne znam. Ne bih da se mešam, čudna je to priča - rekla je komšinica Radićevih, koja je želela da ostane anonimna. Druge komšije koje smo zatekli u ulici tvrde da Branka blizancima "nije dala da izlaze iz kuće".

- Fini su i pristojni te lepo vaspitani dečaci, uvek bi pozdravili kad bi prošli. I mi smo čuli da je došla policija, ali ne znamo zašto - rekao je komšija.

Vasići nisu bili dostupni za komentar. Njihov otac Rade Vasić (57) bliskom je prijatelju ispričao kako su deca morala da se vrate u Malu Planu u Srbiju jer ih je ljutita Branka izbacila iz svoje kuće.

Branka im je uzela sve

- Maltretirala ih je i poterala. Uzela im je sve što im je kupila - rekao je Rade prijatelju. Mika je tvrdio da nikakvih problema s Brankom nije bilo. Rada Vasić (52) tvrdila je da o tome nema pojma i da mora da razgovara sa sinovima kad ih vidi, odnosno kad se vrate u Malu Planu, gde mama i tata Vasić žive s njihovim najstarijim sinom Milom (32).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online