Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.06.2010.
16:00
Press rs A

Ćeranići mole Sašu Popovića za oproštaj!

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović zamolili su svoje menadžere da urgiraju kod Saše Popovića da ih ne izbaci iz "Granda". Telefonski poziv, na koji imaju pravo jednom nedeljno dok su na Farmi, iskoristili su da bi direktora Grand produkcije preko menadžera zamolili da im ne uruči otkaz.

 Ćeranići rešili da se uozbilje
 

"Oni su iskoristili poziv da razgovaraju sa svojim menadžerima. Zamolili su ih da urgiraju kod direktora Saše Popovića da ih ne izbaci iz Granda jer su svesni da će, u slučaju da dobiju šut-kartu iz te produkcije, karijeru najverovatnije nastaviti u kafanama", otkriva izvor lista "Press" blizak produkciji.

Raka: Nikolić je rekao da će me ubiti!

 

Raka je juče ispričao na Farmi da mu je Toma Nikolić svojevremeno rekao da će da ga ubije! Radović se nije obazirao na opomenu cimera Bojanića da ne smeju da pričaju o politici i otkrio je jedan od razgovora sa liderom SNS-a.

 

Nakon toga sam mu odgovorio: "Poješću te kao giricu i zaliću te špricerom"! - rekao je Radović kroz šalu.

 

Nešto ranije Raka se ponovo posvađao sa Bojanićem, jer ga je folker optužio da se priklonio "radioničkom klanu".

 

"Nisi se očešljao i oprao zube otkad si došao, a vređa te istina da te u Trsteniku ne vole", izazivao je Miloš Raku.

 

Radović je poručio pevaču da gleda svoja posla. Kasnije je Raka opomenuo Bojanića da ne seče nokte u kuhinji jer to nije higijenski, pa je rasprava nastavljena. Mina se naljutila na Draganu što nije odmah ustala da šetaju pse.

 

Nakon kratke rasprave priznale su jedna drugoj da je Miloš i njih počeo da nervira. Ništa smireniji nije bio ni Grandov par Milena i Nemanja, koji se posvađao oko toga gde će letovati.

Naši izvor kaže da se Nemanja mnogo više boji za svoj status u muzici od Milene, pa zato i pokušava da joj skrene pažnju da popravi ponašanje.

"Nemanja se nakon Mileninog odlaska na pijacu, gde ju je narod izvređao i poručio da će ih Saša izbaciti iz Granda, uplašio za svoju egzistenciju nakon napuštanja Pinkovog seoskog imanja. Zato je sa svojom devojkom tražio od menadžera da "srede situaciju".

"Direktor Granda je potpuno razočaran njihovim ponašanjem i nije siguran da će im dozvoliti da i dalje "lete" u "Grandovom" jatu. Konačnu odluku doneće po završetku Farme", kaže izvor lista "Press".
 

Nemanja pevao Dragani

Na poslednjoj žurci Nemanji su proradile emocije - zapevao je pesmu "Ovo je priča o nama" gledajući u bivšu devojku Draganu! Balerini su zasuzile oči i povukla se u spavaću sobu, gde je cimerki Mini otvorila dušu.

"Da sam na mestu Milene i Nemanje, spakovala bih kofere čim bih videla svoje bivše na Farmi. Trebalo je odmah da izađu čim su videli mene i Vladu", rekla je Dragana, dok je u zanosu pevušila sa Nemanjom, čiji je glas dopirao iz dnevne sobe.

Ovo su stihovi pesme koju je Nemanja pevao:"Ovo je priča o nama, ovo je priča o njoj,o ženi mog života,o ljubavi nesrećnoj.Sve je samo uspomena,ja sam sada prošlost njena..."


Nemanjini roditelji nisu želeli da komentarišu mogući otkaz njihovog sina. Sa druge strane, Milenina majka Vesna Ćeranić kaže da će se njena ćerka snaći ako bude izbačena iz Granda.

"Poštovaću Sašinu odluku ako odluči da Mileni nije mesto u Grandu! Ne razmišljam o tome šta će moja ćerka raditi ako se to desi. Ona je zarađivala i pre Granda",- kaže Vesna za list "Press".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online