Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 22.07.2016.
11:39
Alo.rs A

Maca Diskrecija spremna da uđe u vlast

Maca Diskrecija ode u diplomatiju! Potpredsednik DSS-a Dragan Maršićanin je predložio na Tviteru, a starleta, koja je nezaposlena posle izlaska iz rijalitija „Parovi”, predlog da se zaposli u Vladi Srbije oberučke je prihvatila.

prinscreen
Maca ima razvijen socijalni program

Naime, buntovni potpredsednik DSS-a je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter izneo predlog da kompletna ženska ekipa rijalitija "Parovi" ode u diplomatiju, a predlog je najviše oduševio sada već čuvenu takmičarku Macu Diskreciju.

- Kompletna ženska ekipa rijalitija "Parovi” prelazi u Ministarstvo spoljnih poslova i primljena je na Diplomatsku akademiju, klasa V. Odalović - napisao je Maršićanin na Tviteru našalivši se na račun državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova Veljka Odalovića.

Tako bi, po Maršićaninovom predlogu ili predskazanju, uzdanice naše spoljne politike mogle biti Maca Diskrecija, Nataša Šavija, Tijana Ajfon, Ružica i ostalo šarenoliko društvo iz rijalitija koji je mesecima šokirao ne samo građane Srbije već i građane Evrope. Pa možemo slobodno reći da su Srbiju već predstavili.

Iako Maršićanin često nema meru na društvenoj mreži Tviter, ovoga puta njegov status nije daleko od istine, jer kada je u pitanju kadriranje u MSP-u, vrag je tu već odneo šalu. Tamo odavno sve vrvi od starleta, a pojedine uposlenice se, ako je suditi po provokativnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, ne razlikuju mnogo od čuvene Mace Diskrecije i njenih drugarica iz rijalitija.

A Maca ko Maca možda ne zna ko je Nikola Tesla i pita se što ga ne ubaciše u "Parove”, ali posao u vlasti ne bi odbila. Ona je za "Alo!” istakla da nema ništa protiv da bude deo nekog ministarstva, a ne bi se bunila ni ako bi „grejala” poslaničku klupu u Skupštini Srbije.

- Iskreno, volela bih da budem deo kolektiva bilo kog ministarstva, ili da budem poslanica u Skupštini. Ne bih krala, samo bih narodu obezbedila posao i napravila bih dosta narodnih kuhinja - ističe Maca i dodaje da toga nema i da bi samim tim bi hranila ljude kojima je to neophodno.

- Socijalno ugroženima bih plaćala stan i popravila finansijsko stanje u državi. Dolazila bih na posao pristojno obučena, kao prava poslovna zena - objašnjava Diskrecija svoje planove za rad u državnoj administraciji.

Istini za volju, zgodna Bosanka je govoreći o svojim afinitetima, konkurisala i za Ministarstvo rada i socijalnog staranja, na čijem čelu je trenutno lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ali je već bilo reči da bi taj resor u novoj vladi mogli preuzeti upravo socijalisti.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.07.2016. 14:31
Буди се Србијо.....док још није касно!!! Не дозволи да те понижавају којекакви Марићи са увозним ку-рветинама типа Маце дискреције....Армине....Аве Ка-рабатић....Далиле Мујић....итд! Ово је брууука и већа од срамоте.............
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online