Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 24.12.2016.
09:58
alo.rs A

Kreće ludilo: Oni su spremni za seks pred kamerama

Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić najavljuju vrelu sezonu u rijalitiju "Parovi". Ovaj duo će se useliti u luksuznu vilu, a na pominjanje seksa samo klimaju glavom.

Instagram/ticamaksimovic
Spremna za rijaliti: Tijana Maksimović

- Kada je meni seks bio problem, ja sam zaljubljive prirode - uz osmeh kaže Tijana.

I Gastoz da uđe

Maksimovićeva, koja je bila na sahrani majke Nenada Marinkovića, kaže da ga ubeđuje da uđe u "Parove":

- Galeta mnogo volim i on će uvek imati moju podršku u svemu. Smatram da treba da uđe u rijaliti i da nastavi tamo gde je stao jer bi njegova mama bila ponosna na njega - kaže ona.

- Iskreno, ulazim u "Parove" kako bih zaboravila jednu osobu. Nisam se spremala taktički, samo modno, najbitnije mi je da sam najbolje obučena i da sam najlepša. Gledaoci znaju da nikada ne bih mogla da imam taktiku jer sam glupa za to. Kada smo se dogovarali o tome, ja sam uvek zabrljala jer ne znam ni šta znači "raditi taktički" - iskrena je Maksimovićeva.

Slične planove ima i Era Ojadanić.

- Malo sam pod stresom zbog ulaska u vilu, plašim se devojaka koje će me napadati, a ja ne znam da se branim. Naravno da bih voleo da imam seks u vili i ne bih ga odbio. Pa zdravi smo ljudi, seks je super i sasvim je normalan - kaže Era, a na pitanje da li će mu zbog maloletnih unuka biti neprijatno, kaže:

- Pa neka me gledaju, i treba. Moraju nešto da nauče od svog dede. Od mene treba da uče, pa iver ne pada daleko od klade, i oni će biti dobri ljubavnici - ističe Ojdanić.

Era kaže da ima devojku, ali neće da otkriva njen identitet.

- Neizlečivo sam bolestan, imam tešku bolest, a to je ljubav, hronično bolujem od ljubavi i uvek sam zaljubljen. Biće mi teško unutra jer volim nekog napolju, ali psiholozi su rekli da sam najopasniji rijaliti igrač i da nemam konkurenciju - tvrdi pevač.

Z. K. Munja
Sprema se da pravi haos: Era Ojdanić

Novinari su pitali Eru da li će mu prva na tepetu za seks biti Maca.

- Ja sam na Macu navikao i ne gledam je kao ribu. Ona se sa mnom u prošloj sezoni stalno mazila i spavali smo pod istim jorganom. Tamo će biti ista ekipa i jedva čekam da uđem. Opet će mene staviti da ljuštim krompir, ali imaću vremena i za seks - tvrdi Ojdanić.

Za razliku od njega, kome, kako kaže, nije bitno šta oblači već šta svlači, Tijana Ajfon je potrošila nekoliko hiljada evra na garderobu.

- Ima da gulim u vili mesec dana koliko sam potrošila para na oblačenje, ali ne žalim - kaže Tijana.

Na konstataciju novinara da brojni političari i biznismeni imaju razlog da se plaše toga šta će pričati u rijalitiju.

- Reklamu preko mog imena niko neće dobiti. Pre treba ja da se plašim šta će oni pričati kada uđem - diplomatski je odgovorila Ajfonka, koju je bivša cimerka Miljana Kulić oputužila da je prostitutka.

- Miljani se sve oprašta, u njenom telu su dve ličnosti, uvek jedna spava dok je druga aktivna, pa kako se potrefi - kaže Ajfonka.

Maca i Šavija su tunjave

Tijana kaže da se ne boji Mace Diskrecije i Nataše Šavije.

- Ne mogu Macu da komentarišem, ona je meni totalno bezlična, osoba koja niti smrdi niti miriše. Sa njom niti imam o čemu da pričam, niti želim, sva je bez energije, isto kao i Nataša Šavija. I ona mi je kao neki tutamuta. Pitate me da li bih se posvađala sa Macom, pa sa njom čovek ne može ni da se posvađa, ona ne zna da se svađa, ne zna ni da priča, sva je tunjava - oplela je Tijana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.12.2016. 20:01
Јавна промоција дебилизма...простаклука....примитивизма...умно поремећених ликова којима ништа није свето и који ће за динар и душу ђаволу продати !!! Срамота.........!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online