Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.01.2016.
09:23
Alo.rs A

"Era je gej, mnogi muškarci su završili u njegovom zagrljaju"

Pevača Eru Ojdanića, koji je zbog zdravstvenih problema napustio rijaliti "Parovi", šokirale su izjave koleginice Saške Karan, sa kojom se svađao i u programu TV "Hepi". Salve uvreda koje je iznela na njegov račun potpuno su razbesnele Eru, koji obećava da će joj vratiti istom merom ukoliko nastavi da ga provocira.

printscreen
Estradni "Don Žuan": Era Ojdanić

Pevačicu je iznerviralo Erino priznanje da je zaljubljen u nju, zbog čega je odlučila da otkrije njegove seksualne sklonosti.

- Sera Ojdanić može da bude zaljubljen samo u dečake. Sve ostalo su njegove farse i maske koje padaju. On voli muškarce, a pokriće mu je to što je stalno u društvu lepih žena. Nije mi samo jasno zašto se stidi i ne kaže otvoreno. Nek bude ono što jeste - poručuje Saška, koja tvrdi da poznaje mnoge muškarce koji su bili u ljubavnoj vezi s Erom.

- Osim dečaka Neše, sa kojim je bio dugo u vezi i koga je izdržavao, znam mnoge muškarce koji su se obreli u Erinom zagrljaju. Bilo je dosta mladih pevača, sa kojima je radio sve i svašta, ali neću otkrivati njihova imena. Oni dobro znaju ko su, kao i Sera. On ih angažuje da pevaju u njegovom motelu, a onda odu u sobu. To je najbolja pokrivenost, jer uvek može da se opravda da je taj neko pevao kod njega u kafani, pa prenoćio. Tako je ih je privodio - tvrdi Saška, dok se sa druge strane Era brani.

- Ona kao da je poludela kada tako nešto može da kaže, a svi znaju da sam ja estradni Don Žuan. Svaka joj čast na takvim izjavama i na onom šamaru što mi je udarila kada je izlazila, ali ja sam džentlmen i neću ništa loše reći za nju. Bolje bi joj bilo da ćuti jer ako odlučim da progovorim, neće joj biti dobro. O njoj mogu svašta da otkrijem, zato nemoj da me provocira - kaže Ojdanić i dodaje:

- To mi je hvala što sam je na početku karijere branio od mangupa koji su je napadali na nastupima. Tada je bila lepa i mlada, a i sada je riba boli glava, pa su je spopadali non-stop. Što ne kaže koliko puta sam urgirao da ona dobije honorar, a ja ne. Koristi to što mi je simpatična, što cenim njenog muža i ćerku, pa laprda jer zna da neću da je tužim - besan je pevač na koleginicu.

Kako bi je demantovao, on otkiva da ima novu devojku.

- Malo je starija nego prethodne klinke koje sam furao. Zbog nje sam bio fin u rijalitiju, ali neću još da otkrivam ko je ona jer nije deo estrade - tvrdi Era.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online