Utorak 19.01.2016.
09:23
Alo.rs

"Era je gej, mnogi muškarci su završili u njegovom zagrljaju"

printscreen
Estradni "Don Žuan": Era Ojdanić

Pevačicu je iznerviralo Erino priznanje da je zaljubljen u nju, zbog čega je odlučila da otkrije njegove seksualne sklonosti.

- Sera Ojdanić može da bude zaljubljen samo u dečake. Sve ostalo su njegove farse i maske koje padaju. On voli muškarce, a pokriće mu je to što je stalno u društvu lepih žena. Nije mi samo jasno zašto se stidi i ne kaže otvoreno. Nek bude ono što jeste - poručuje Saška, koja tvrdi da poznaje mnoge muškarce koji su bili u ljubavnoj vezi s Erom.

- Osim dečaka Neše, sa kojim je bio dugo u vezi i koga je izdržavao, znam mnoge muškarce koji su se obreli u Erinom zagrljaju. Bilo je dosta mladih pevača, sa kojima je radio sve i svašta, ali neću otkrivati njihova imena. Oni dobro znaju ko su, kao i Sera. On ih angažuje da pevaju u njegovom motelu, a onda odu u sobu. To je najbolja pokrivenost, jer uvek može da se opravda da je taj neko pevao kod njega u kafani, pa prenoćio. Tako je ih je privodio - tvrdi Saška, dok se sa druge strane Era brani.

- Ona kao da je poludela kada tako nešto može da kaže, a svi znaju da sam ja estradni Don Žuan. Svaka joj čast na takvim izjavama i na onom šamaru što mi je udarila kada je izlazila, ali ja sam džentlmen i neću ništa loše reći za nju. Bolje bi joj bilo da ćuti jer ako odlučim da progovorim, neće joj biti dobro. O njoj mogu svašta da otkrijem, zato nemoj da me provocira - kaže Ojdanić i dodaje:

- To mi je hvala što sam je na početku karijere branio od mangupa koji su je napadali na nastupima. Tada je bila lepa i mlada, a i sada je riba boli glava, pa su je spopadali non-stop. Što ne kaže koliko puta sam urgirao da ona dobije honorar, a ja ne. Koristi to što mi je simpatična, što cenim njenog muža i ćerku, pa laprda jer zna da neću da je tužim - besan je pevač na koleginicu.

Kako bi je demantovao, on otkiva da ima novu devojku.

- Malo je starija nego prethodne klinke koje sam furao. Zbog nje sam bio fin u rijalitiju, ali neću još da otkrivam ko je ona jer nije deo estrade - tvrdi Era.

2024 © - Vesti online