Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.11.2015.
09:05
blic.rs A

Vendi krije muža, on joj zbog para sve oprašta!

On joj sve toleriše zbog para, da zaradi za sve njih. Vesna ne spominje muža Branimira da bi bila zanimljivija publici, ali ni on ne želi da ga ona pominje, ispričala je tetka farmerke Vesne Vukelić Vendi.

youtube.com
Teškim radom izdržava porodicu

- Treba dete odgajati u današnje vreme kad je sve skupo. Ona zna dokle sme da ide i da rijaliti gledaju njeni roditelji i svekar i svekrva, s kojima ima lep odnos. To su fini ljudi, koji brinu o njenoj ćerki Nikoleti dok je ona u "Farmi“. Ona je velika devojka, ide u srednju školu, kaže Vendina tetka Dragana.

A Vendi podgreva atmosferu i u "Farmi 6“, kao i u svim rijalitijima u kojima je učestvovala. Osim provokativnim stajlingom i vokabularom, koji je tema podsmeha, bivša devojka Vojislava Šešelja na sebe skreće pažnju i konfliktima koje svesno izaziva.

Vendi o svom braku

Vesti

- Postavka mog braka je: na prvom mestu deca, na drugom moj posao i na trećem mestu moj muž. Tako bi bilo i da je Bred Pit u pitanju. Jer da nisam tako razmišljala i da sam našla nekog jebivetra, onda bi došlo do rasula. On jedini zna koliko se ja žrtvujem za porodicu. Evo kako: ja sam jutros došla u pola četiri sa snimanja spota i prala sudove, sklanjala, slagala sve do pola sedam, i kad ustanu, oni imaju sve sređeno. Moja ćerka trenira već deset godina tenis, a sada i atletiku. Ona je odlična sa svim peticama. On je zadužen da se bavi njome kada sam ja zauzeta. On ima svoj posao, ali akcenat je na meni i mom poslu. Mi smo u cikličnim krugovima, gore-dole, padamo, ali ne skroz, jer naša ljubav je materijalizovana kroz dete, ispričala je ranije Vendi.

Vašarska pevačica, koja se ne stidi da sebe predstavi tako, nije baš shvaćena u familiji, ali su je prihvatili takvu kakva jeste. Navijaju za nju da što duže ostane u rijalitiju.

- Vendi sve radi zbog para. Zato i ide u rijalitije. Ja to pratim koliko mogu i podržavam je kao svoje dete. Njeni roditelji nisu kod kuće, a oni bi je sigurno više gledali. Imaju obaveze u Banjaluci. Sigurno ih pogađa kad se svađa u "Farmi", ali znaju da će ona svima umeti da odgovori. Ona retko dolazi ovde, kaže da ima puno posla. I Bogu hvala da je tako. Sa familijom se druži samo na nekim slavljima ili tužnim skupovima. Vodi svoj život i ne voli da joj se iko meša, kaže za “Blic” Vesnina tetka Dragana, koju smo zatekli u dvorištu, ispred kuće Vendinih roditelja na periferiji Beograda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online