Ponedeljak 02.11.2015.
09:05
blic.rs

Vendi krije muža, on joj zbog para sve oprašta!

youtube.com
Teškim radom izdržava porodicu

- Treba dete odgajati u današnje vreme kad je sve skupo. Ona zna dokle sme da ide i da rijaliti gledaju njeni roditelji i svekar i svekrva, s kojima ima lep odnos. To su fini ljudi, koji brinu o njenoj ćerki Nikoleti dok je ona u "Farmi“. Ona je velika devojka, ide u srednju školu, kaže Vendina tetka Dragana.

A Vendi podgreva atmosferu i u "Farmi 6“, kao i u svim rijalitijima u kojima je učestvovala. Osim provokativnim stajlingom i vokabularom, koji je tema podsmeha, bivša devojka Vojislava Šešelja na sebe skreće pažnju i konfliktima koje svesno izaziva.

Vendi o svom braku

Vesti

- Postavka mog braka je: na prvom mestu deca, na drugom moj posao i na trećem mestu moj muž. Tako bi bilo i da je Bred Pit u pitanju. Jer da nisam tako razmišljala i da sam našla nekog jebivetra, onda bi došlo do rasula. On jedini zna koliko se ja žrtvujem za porodicu. Evo kako: ja sam jutros došla u pola četiri sa snimanja spota i prala sudove, sklanjala, slagala sve do pola sedam, i kad ustanu, oni imaju sve sređeno. Moja ćerka trenira već deset godina tenis, a sada i atletiku. Ona je odlična sa svim peticama. On je zadužen da se bavi njome kada sam ja zauzeta. On ima svoj posao, ali akcenat je na meni i mom poslu. Mi smo u cikličnim krugovima, gore-dole, padamo, ali ne skroz, jer naša ljubav je materijalizovana kroz dete, ispričala je ranije Vendi.

Vašarska pevačica, koja se ne stidi da sebe predstavi tako, nije baš shvaćena u familiji, ali su je prihvatili takvu kakva jeste. Navijaju za nju da što duže ostane u rijalitiju.

- Vendi sve radi zbog para. Zato i ide u rijalitije. Ja to pratim koliko mogu i podržavam je kao svoje dete. Njeni roditelji nisu kod kuće, a oni bi je sigurno više gledali. Imaju obaveze u Banjaluci. Sigurno ih pogađa kad se svađa u "Farmi", ali znaju da će ona svima umeti da odgovori. Ona retko dolazi ovde, kaže da ima puno posla. I Bogu hvala da je tako. Sa familijom se druži samo na nekim slavljima ili tužnim skupovima. Vodi svoj život i ne voli da joj se iko meša, kaže za “Blic” Vesnina tetka Dragana, koju smo zatekli u dvorištu, ispred kuće Vendinih roditelja na periferiji Beograda.

2024 © - Vesti online