Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.04.2010.
22:00
Mondo A

Farma:Pomirili se Milena i Nemanja

Nemanja i Milena su se pomirili, uglavnom zbog toga što Nemanja misli da je Vlada lagao, a i zato što se Milena pokajala, a onda izdrala na Vladu...

"Mislim da ću se na Farmi družiti sa Nemanjom...samo ukoliko ne sazna da smo Milena i ja bili zajedno“, pričao je voditelj emisije "Siti“ pre ulaska na imanje u Lisovićima.

"Poljubac se dogodio pre dve, tri, četiri godine i trajao je par sekundi“, rekao je tada, ali i ponovo u „farmerskim intervjuima“.

"Jesam, poljubio sam se sa Milenom Ćeranić, ali to je bilo samo jednom, trajalo je četiri sekunde...“.

Naravno, po njegovom ulasku na imanje, tračevi su počeli da bruje...svi VIP seljaci su znali da su Vlada i Milena „jednom ono, kao...“, ali niko nije smeo ni želeo da to kaže Nemanji.

Do saznanja je došlo u prijateljskom razgovoru Vlade i Nemanje.

Konstantne svađe među farmerima rezultirale su pismom Zadruge. Osim upozoravanja na poštovanje pravila Farme koja se tiču fizičkih kontakata, u pismu je stajala i stavka - Vladin poljubac sa nekom od farmerki.

U subotu popodne, Nemanja je „načeo“ temu sa Vladom pred Gagijem i Milenom.

"Kaži Vlado, ko je ta devojka“, pitao je Nemanja verovatno misleći da se Vlada ljubio sa Mirjanom.

"Sa Milenom“, kratko je rekao Vlada.

Kada su se „vrata pakla“ otvorila, Milena je pokušavala da umiri Nemanju. Kao so na ranu u tom trenutku došla je Gagijeva molba: „Reci mu Milena, nema veze“, zbog koje je Nemanja shvatio da svi, osim njega, znaju da je nešto bilo između njegove devojke i Vlade.

Epilog večeri je dobro poznat, ali je sledeće jutro počelo neočekivano...

Iako ju je izbacio iz kreveta prošle noći, Nemanja je rano ujutru na tom istom krevetu razgovarao sa Milenom, Majom i Mirjanom.

"Vas dvoje ste jedinstvo“, pričala im je Maja Odžaklijevska. „Ma on je lažov“, kratko je rekao Nemanja.

Kasnije je došlo vreme da se pročita pismo poslednje izbačene VIP seljane Biljane Sečivanović koja je za Gazdu postavila Nemanju.

Odmah po postavljenju na funkciju, Nemanja je upitao okupljene farmere da li žele nešto da kažu. Tada su se ona ista vrata pakla od prethodnog dana otvorila. Ovog puta, otvorila ih je Milena.

„Vlado nemoj da glumaš jadnika i da se brineš za moje zdravlje. Ja nisam glumila da mi je teško, meni je bilo teško. Ja njega volim i nadam se da ću sa njim, na veliku žalost nekih od vas, imati budućnost. Ti si dve godine bio novinar i lako si mogao da se odbraniš od novinarskih pitanja. Nisi morao preko mog i Mirinog imena da praviš od sebe nešto. A, ostalima, da znate - milosne majke ću da se naje*em svima koji mi stanu na žulj“, rekla je Milena u dahu.

Vlada je pokušao da odgovori Mileni, ali prekinula ga je Mina. „Je li Milena, što u mene gledaš?“.

„Zato što mi ke*aš iza leđa. Rekla si juče kad je nastao problem ’znamo svi kakva je ona’. Trudim se da prihvatim i tebe i gospođicu Draganu, a ti se smeješ“.

Tada je došao red na Vladu da se „obrati skupu“, odnosno Mileni. „Ne znam zašto sumnjaš u to da ja želim da vi imate budućnost. Vi ste dobri i vi ćete se pomiriti. To je sve“.

Posle sastanka, Gazda je pogledao svoju devojku. „Nemoj da ti se desilo više ovo“, rekao je Nemanja Mileni, a onda je poljubio.

„Posle da mi opereš noge u lavoru!“, bila je njegova prva naredba.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online