Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
17:23
pink.rs A

Oni su imali prvi seks na Farmi, sada ne žele da znaju jedno za drugo

Kada su njih dvoje ušli u najpopularniji rijaliti u regionu "Farma" i to kao par, niko nije očekivao da će napraviti toliki haos. Naime, drugu sezonu "Farme" svakako su obeležili Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su u to vreme bili u vezi.

youtube.com/riri1978bbb
Milena i Nemanja dok su bili u ljubavi

Nemanja je tada pred kamerama otvoreno pokazivao ljubomoru prema svima koji se približe Mileni, a prava ludnica nastala je kada je na imanje došao njen bivši dečko, Vlada Stanojević.

Pevaču nije bilo nimalo pravo što se našao u ovom trouglu, a njihove svađe bile su prava poslastica za novinare.

Kako su non-stop bili pod budnim okom milionskog auditorijuma, svi su imali priliku da vide njihove burne svađe, ali i pomirenja.

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, Ćeranići, kako su ih svi zvali, su tokom trajanja rijalitija uspeli da prevaziđu probleme, ali nisu uspeli da se suzdrže od seksa.

Naime, na pitanje kako će izdržati apstinenciju na imanju u Lisoviću, oboje su odgovorili da će se već nekako snaći. I uspeli su da se snađu i to tokom jedne od čuvenih žurki.

To što je većina farmera bila pod dejstvom alkohola i okupirana živom muzikom, Mileni i Nemanji se učinilo kao pogodan trenutak za malo akcije. Oni su tada odlučili da se osame i sakriju od radoznalih pogleda ukućana i milionskog auditorijuma, pa su se zaključali u kupatilo, gde nema kamera.

Svemu tome prethodila je još jedna svađa, zbog čega su besni ušli u kupatilo i tamo se zadržali više od dva sata, a nakon svega su izašli sa osmesima od uva do uva.

Ipak, konstantne razmirice i ljubomora učinili su svoje, te su Milena i Nemanja odlučili da nakon povratka u spoljni svet svako krene svojim putem. Kako su sami rekli, po izlasku se dogodila jedna svađa, nakon koje se nisu videli ni čuli deset dana, što se prvi put dogodilo. Zbog toga su nakon dve nedelje rešili da defnitivno stave tačku na svoju dvogodišnju vezu.

Vesti
Beži od bivšeg gde god ga vidi: Milena Ćeranić

Ipak, iako je rastanak bio sporazuman, njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima - bar tako deluje javnosti.

Njih dvoje ne gostuju u istim emisijama, ne pričaju jedno sa drugim kada se sretnu, a na snimanju Novogodišnjeg programa Televizije Pink u decembru prošle godine, Milena je praktično bežala od bivšeg, što su svi primetili.

Danas, šest godina nakon raskida, Nemanja je u srećnom braku sa Jelenom Filipović, sada već Stevanović, sa kojom ima ćerku Mašu.

Sa druge strane, Milena ne voli da priča o privatnom životu, a iako je već godinama povezuju sa košarkašem Vladimirom Dašićem, pevačica uporno ćuti o njihovom odnosu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online