Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 26.06.2013.
15:04
Mondo A

"Filipe, ko je 'Steva iz Pančeva', tvoj dečko?"

Pevačica Vesna Rivas i maneken Filip Panajotović našli su se ponovo u klinču. Ona kaže da maneken i dalje ne zna da li više voli dečake ili devojčice, pominjući izvesnog "Stevu iz Pančeva".

Vesna Rivas našala novu metu pored Goce Božinovske, trn u oku je Filip i njegova seksualnost
 

Kako se bliži kraj Farme 4, učesnici rijalitija su sve nervozniji, manevrišu, lobiraju, fitilj im je sve kraći...

Na meti većine farmera su, naravno, Stanija i Filip, za koje listom veruju da su "isfolirali" i "namestili" vezu kako bi što duže ostali u rijalitiju i pokušali da se domognu glavne nagrade od 50.000 evra.

Veza Stanije i Filipa, izgleda, večna je tema ove Farme, iako njima nije jasno šta ostali imaju protiv njih, i zašto im toliko smetaju.

Nakon što su pogledali poruke svojih porodica, farmeri su odigrali još jednu (ko zna koju po redu) igru "Istina ili izazov", gde su opet Stanija i Filip, a pre svega starleta, bili u centru pažnje.

Filip i Vesna Rivas nastavili su sukob od pre neki dan, kada je moglo da dođe i do fizičkog obračuna. Maneken je rekao Vesni da će "pop****", ali mu ona, naravno, nije ostala dužna. Ustala je sa stolice i ponovo pokrenula pitanje: da li maneken voli dečake ili devojčice ili i jedne i druge?

"Ovaj tvoj dečko simbolizuje 10 odsto društva Srbije, Crne Gore, BiH. Tvoj dečko ne zna da li više voli devojčice ili dečake, a prihvata sa tobom vezu, jer ovde...", rekla je Vesna, ali nije završila misao, jer ju je Filip prekinuo rugajući se njenom telu i izgledu.

Vesna je potom nastavila: "Ono što si meni rekao da ću da pop****. Ti ćeš, kad izađeš, razmišljati kome ćeš pre da pop***, da li njenom (Stanijom) dečku koji je čeka napolju ili tvom dečkiću Stevi iz Pančeva".

Filip ju je "počastio" izrazima, poput: "raspala kurv****". "Ko te poslednji put je***? Ko ti je napravio dete, gde ti je muž?"

Da li Vesna Rivas zna nešto o Filipu što niko ne zna ili je ovo bio samo njen pokušaj da mu "spusti" rejting, videćemo.

Ostali farmeri, a pre svih Goca Božinovska i Ljuba Pantović, dodatno su napali Staniju, koja je u jednom trenutku, iznervirana odbrusila Goci: "Ja sam veći čovek od svih vas zajedno ovde!".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.06.2013. 07:00
Nek uzme neko već te pare, da se završi ovaj cirkus.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online