Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 10.06.2013.
16:23
Mondo A

Tuče u domaćim rijalitijima

Podsetite se nekih od najupečatljivijih sukoba i tuča u dosadašnjim rijalitijima. Vesna i Goca, Đani i Gru, Nevena protiv Sindi...

Tuča koja je ponovo podigla prašinu u medijima: Vesna Rivas i Goca Božinovska
 

Mnoge poznate ličnosti nisu izdržale pritisak koji sa sobom nosi učešće u rijaliti emisijama. Isprovocirane i iznervirane, posle mnogo svađa i teških reči, ušle su u fizički kontakt sa "rivalom" ili "rivalkom", pa su bile izbacivane iz šoua. Neke od njih.

Evo nekoliko najupečatljivijih scena tuča i svađa u dosadašnjim rijalitima koji su emitovani u Srbiji:

- Najozbiljnija tuča do sada dogodila se proteklog vikenda kada su se folk pevačice Vesna Rivas i Goca Božinovska "dohvatile" na Farmi. Najpre su obe bile izbačene, da bih ih produkcija vratila, uz obrazloženje da su tako želeli gledaoci.

VESNA protiv GOCE

- Ovoj tuči folkerki, prethodio je sukob pevačice Zorice Marković i starlete Stanije Dobrojević.

ZORICA i STANIJA

- U svežem sećanju je i okršaj Bebi Dol i Saške Karan, kada je Bebi u nekoj svojoj "žutoj minuti" došla na ideju da zaseče haljinu Saški Karan, pa je posekla po prstu.
 

BEBI DOL i SAŠKA KARAN

- U ovosezonskom rijalitiju Veliki Brat VIP dogodila se tuča manekenki Ivane Stamenković-Sindi i Nevene Miličević. Nevena je zbog toga izbačena iz šoua.

NEVENA I SINDI

I u prethodnim rijalitijima bilo je tuča i sukoba. Pogotovo ih je bilo kada su učesnici bili Miloš Bojanić, voditelj i glumac Miloš Marinković-Maca, muzičar Ivan Fece-Firči.

MACA i MILOŠ BOJANIĆ

U rijalitiju "Dvor", Firči je ispolivao sokovima Miloša Bojanića, a potom ga gađao flašom.

FIRČI i MILOŠ

U rijalitiju "Parovi" fitilj je bio kratak bivšem fudbaleru Saši Ćurčiću-Đaniju i reperu Daliboru Andonovu-Gruu.

ĐANI i GRU

Bilo je još mnogo, mnogo incidentnih momenata u prethodnim rijalitima, poput sukoba repera Juice (Đus) i folkera Miloša Bojanića, kada mu je Juice stavljao prst u zadnjicu, pa je bio izbačen ili kada je novinar Aleksandar Jovanović želeo da se obračuna sa voditeljem Zoranom Radojkovićem-Piletom i mnogih drugih.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.06.2013. 16:37
Gomila drogirasa,pedera,licimura i demona .....
Ponedeljak 10.06.2013. 17:37
Dokle bre vise neduzna deca da gledaju ove budalastine , ciganske svadje i tuce primitivaca. !!!!!!
Utorak 11.06.2013. 07:49
Veliki ego, kratak fitilj...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online