Ponedeljak 10.06.2013.
16:23
Mondo

Tuče u domaćim rijalitijima

Tuča koja je ponovo podigla prašinu u medijima: Vesna Rivas i Goca Božinovska
 

Mnoge poznate ličnosti nisu izdržale pritisak koji sa sobom nosi učešće u rijaliti emisijama. Isprovocirane i iznervirane, posle mnogo svađa i teških reči, ušle su u fizički kontakt sa "rivalom" ili "rivalkom", pa su bile izbacivane iz šoua. Neke od njih.

Evo nekoliko najupečatljivijih scena tuča i svađa u dosadašnjim rijalitima koji su emitovani u Srbiji:

- Najozbiljnija tuča do sada dogodila se proteklog vikenda kada su se folk pevačice Vesna Rivas i Goca Božinovska "dohvatile" na Farmi. Najpre su obe bile izbačene, da bih ih produkcija vratila, uz obrazloženje da su tako želeli gledaoci.

VESNA protiv GOCE

- Ovoj tuči folkerki, prethodio je sukob pevačice Zorice Marković i starlete Stanije Dobrojević.

ZORICA i STANIJA

- U svežem sećanju je i okršaj Bebi Dol i Saške Karan, kada je Bebi u nekoj svojoj "žutoj minuti" došla na ideju da zaseče haljinu Saški Karan, pa je posekla po prstu.
 

BEBI DOL i SAŠKA KARAN

- U ovosezonskom rijalitiju Veliki Brat VIP dogodila se tuča manekenki Ivane Stamenković-Sindi i Nevene Miličević. Nevena je zbog toga izbačena iz šoua.

NEVENA I SINDI

I u prethodnim rijalitijima bilo je tuča i sukoba. Pogotovo ih je bilo kada su učesnici bili Miloš Bojanić, voditelj i glumac Miloš Marinković-Maca, muzičar Ivan Fece-Firči.

MACA i MILOŠ BOJANIĆ

U rijalitiju "Dvor", Firči je ispolivao sokovima Miloša Bojanića, a potom ga gađao flašom.

FIRČI i MILOŠ

U rijalitiju "Parovi" fitilj je bio kratak bivšem fudbaleru Saši Ćurčiću-Đaniju i reperu Daliboru Andonovu-Gruu.

ĐANI i GRU

Bilo je još mnogo, mnogo incidentnih momenata u prethodnim rijalitima, poput sukoba repera Juice (Đus) i folkera Miloša Bojanića, kada mu je Juice stavljao prst u zadnjicu, pa je bio izbačen ili kada je novinar Aleksandar Jovanović želeo da se obračuna sa voditeljem Zoranom Radojkovićem-Piletom i mnogih drugih.

2024 © - Vesti online