Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.01.2013.
12:48
Novostionline A

PGS: Spremne smo za veliko finale!

U nedelju je superfinale muzičkog šou programa “Prvi glas Srbije”. Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović poslednji put će ukrstiti mikrofone i odmeriti snage pred gledaocima i strogim žirijem.

Tri takmičarke izlaze na megdan u superfinalu “Prvog glasa Srbije”. Mirna: pripreme su teške. Sara: Daćemo sve od sebe. Nevena: Pozitivna energija za superfinale

Po svemu različite, ali opet veoma slične, sve tri su bile u grupi Aleksandre Radović. Kažu da im je ova nedelja najteža, ali ujedno i najlepša do sada.

"Mnogo sam srećna što sam postala superfinalistkinja Prvog glasa Srbije, jer to mi je u samom startu bila želja". kaže Mirna. "Iskreno, nisam očekivala direktan plasman i stvarno sam se iznenadila. Nemam osećaj da je kraj, uživam u svakom trenutku, i ja i ostale devojke. Pripreme za poslednju emisiju ove sezone su naporne, ali ništa nam ne pada teško."

Mlada Subotičanka dodaje kako joj je veoma drago što je dobila ogromnu podršku od svojih kolega iz šoua, koji su skoro jednoglasno baš nju proglasili kao svog favorita.

Srpska Rijana, kako su je nazvali posle provokativnog izvođenja pesme “S&M”, Sara Jovanović, obećava nezaboravan šou.

"Nas tri smo se dogovorile da ćemo dati sve od sebe da superfinale izgleda svetski, i obećale smo jedna drugoj da ćemo pokušati da ne mislimo na plasman, već samo na to da se i mi i gledaoci dobro zabavimo i uživamo", poručuje Jovanovićeva.

I  Nevena Božović presrećna je što se našla u top tri ovog muzičkog šoua, ali joj je ujedno žao što je druženju došao kraj.

"Ovo je poslednja nedelja našeg zajedničkog života u kući i trudimo se da je, pored velikog broja obaveza, iskoristimo maksimalno. Uživamo u svakom danu, u svemu što nam se dešava i sa osmehom i pozitivnom energijom se pripremamo za superfinale", završava Nevena.

SUBOTICA BODRI MIRNU

 

Ponosni na uspeh mlade i lepe sugrađanke Mirne Radulović, jedne od tri finalistkinje “Prvog glasa Srbije”, Subotičani će u nedelju u Hali sportova organizovati prenos finalne večeri.

 

Ako je suditi prema broju Mirninih fanova, koje je osvojila raskošnim glasom i besprekornim izvođenjem svih muzičkih žanrova, dvorana će biti tesna za sve navijače.

 

"Naša ideja je bila da se okupimo na trgu i pratimo prenos finala putem video-bima, ali kako je najavljeno nevreme, u susret nam je izašao Grad i ustupio najveću sportsku dvoranu", kaže Kristina Jakovljević, Mirnina majka.

 

Podsetimo, prošle godine u finalu “Prvog glasa Srbije” bio je i Subotičanin Igor Terzija, dok je pre nekoliko godina u “Zvezdama Granda” pobedu odneo mladi Dušan Svilar.

NEVENA BOŽOVIĆ

Datum rođenja: 15.06.1994.

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Zanimanje: Student Fakulteta muzičke umetnosti

Interesovanja: Klavir, košarka, atletika...

Ljubavni status: Singl

Muzika koju sluša: pop, RnB, džez...

Muzički idoli: Maraja Keri, Vitni Hjuston, Kristina Agilera

Omiljena pesma: “Hero” od Maraje Keri

SARA JOVANOVIĆ

Datum rođenja: 29.10.1993.

Mesto rođenja: Rim

Zanimanje: Student Filološkog fakulteta

Interesovanja: Pevanje, ples, gluma, druženje...

Ljubavni status: U vezi

Muzika koju sluša: RnB i pop

Muzički idoli: Bijonse, Džesi Džej,

Rijana, Liona Luis, Sijera, Ejmi Vajnhaus, Kristina Agilera

Omiljena pesma: “Who You Are” od Džesi Džej


MIRNA RADULOVIĆ

Datum rođenja: 05.07.1992.

Mesto rođenja: Subotica

Zanimanje: Pevačica u bendu

Interesovanja: Filmovi, putovanja i druženje

Ljubavni status: U vezi

Muzika koju sluša: Pop, RnB i haus.

Muzički idol: Bijonse

Omiljena pesma: “Cafe del mar” od Mandalay

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online