Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 15.11.2012.
18:12 >> 18:20h
Smedia A

Georgiev izbacio takmičarku zbog "crnogorske veze"?

Katarina Gardijan, učesnica rijalitija "Prvi glas Srbije", smatra da je izbačena jer je Georgievu simpatična Jovana Živković koja dolazi iz Crne Gore.

Jovana Živković (levo) i Katarina Gardijan (desno)
 

Kada je Katarina Gardijan ispala iz "Prvog glasa Srbije", na Fejsbuku se odmah pojavio veliki broj komentara u kojima se osuđuje Vlado Georgiev, jedan od članova žirija. Njegova odluka da Jovana Živković prođe dalje, izazvala je pravi haos, ogorčeni fanovi tvrde da je to učinio zbog "crnogorske veze". Ona dolazi iz Podgorice, dok je Vlado poreklom iz Herceg Novog. Prilikom njenog prvog pojavljivanja je ispod njenog imena pisalo Herceg Novi, što se može okarakterisati kao greška produkcije.

- Vas dve ste odlični pevači. Intonacija nije bila na Jovaninoj strani. Međutim, duel ne može biti pošten ukoliko neko ne otpeva celu pesmu. Katarina je definitivno bila sigurnija u intonaciji. No, uzevši sve u obzir - to da je Jovana bila u štiklama, i da je Katarina već iskusan pevač, večeras nas napušta Katarina - rekao je Vlado.

Za razliku od njega Aleksandra Radović je rekla Jovani da je razočarana njenim nastupom, dok Katarini nije imala šta da zameri.

- Bila sam razočarana jer sam bolje otpevala. Jovani su rekli da nije bila dobra, pa sam očekivala da Vlado objasni zašto sam ispala. To da sam iskusan pevač nije objašnjenje, jer u takmičenju ima mnogo iskusnih pevača - kaže Katarina i dodaje:

- Ispala sam na nepravedan način, valjda Vlado ima neke simpatije prema Jovani, ne znam. Ljudi su komentarisali da je takmičenje bilo nepravedno, a čak su i u studiju zanemeli kad je Georgiev saopštio da ja ispadam. Ako ocenjuju opšti utisak, a ne pevanje u duelu, onda treba tako da kažu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.11.2012. 18:37
Katarina, ne ljuti se na ovog bahatog alkoholicara..Ljuti se na mamu i tatu sto su dozvolili da siftogorci i njihova Sluzba vlada srbistanom
Četvrtak 15.11.2012. 19:53
Ovo je velika sramota, svakome ko je gledao emisiju je bilo jasno. Uopšte nije razlika u nekim suptilnim nijansama, Katarina nije "bolje" otpevala nego odlično a Jovana jako slabo. Što je još gore, i Aleksandra je rekla da Jovana nije zadovoljila ni u dubokim tonovima ni u refrenu. Da je ovako nastupila na audiciji ne bi prošla, prikazivali bi je u onom delu gde ismevaju netalentovane bolide. Ukoliko postoje neki drugi kriterijumi osim pevanja, tipa visokih štikli ili prethodnog iskustva, produkcija treba da ih navede u propozicijama takmičenja. Ako ih nema, georgieva treba smeniti zbog ovog.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online