Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 29.06.2012.
23:48
telegraf.rs A

Akademija debelih: Takmičaru pozlilo zbog dijete

Tokom napornog treninga na Košutnjaku na “Akademiji Debelih” takmičaru Miletu Grozdaniću je pozlilo. On je izgubio svest usled naglog pada šećera u krvi. Lekari klinike “Vizim”, koji su uvek uz takmičare, ukazali su mu pomoć, a potom ga odveli na kliniku radi detaljnijih analiza. Pošto je ustanovljeno da nema posledica, Mile je vraćen u “Pinkov” sve gledaniji rijaliti šou.

Četvrti dan na Akademiji debelih
 

Jutro na “Akademiji” je počelo konfliktom između Lidije i Snežane. Svađa je počela Lidijinom tvrdnjom da Snežana koristi lekove za smanjivanje krvnog pritiska (izbacivanje vode) kako bi što brže skinula znatan broj kilograma, te je na taj način izbegla eventualno izbacivanje sa “Akademije Debelih”. Pošto su se strasti smirile, takmičari su se pripremili za jutarnji trening, ovoga puta na Košutnjaku.

Sadržaji koje ovo poznato beogradsko izletište nudi bili su dovoljni da takmičari obave zadatke koje su im zadali treneri teretane “EthnoGym”. Vreme tokom šetnje stazama je iskorišćeno kako bi se proverilo šta su to takmičari naučili o zdravom načinu ishrane. Svakom timu, a ima ih četiri, postavljena su dva pitanja. Tim koji je izgubio, odnosno, netačno odgovorio na bar jedno od dva pitanja, morao je da ide još jednu seriju šetnje uz i niz uspon. Pobedio je zeleni tim sa oba tačna odgovora.

Pošto su se vratili sa treninga, takmičare je posetila Marina Kotevski. Ona je saopštila da su neki od od njih prekršili pravilo nošenja uniforme. Takmičari su to pravdali time da im neko iz konkurentskih timova krade stvari. Pošto je Marina otišla, započela je rasprava o solidarnosti, i o tome kako bi svi trebalo da funkcionišu kao jedan tim. Mile je prednjačio u diskusiji. Plavi tim se našao na udaru ostalih ekipa koje su smatrale da su plavi samo želeli da naprave pometnju, te da su zato izmislili da im nedostaju stvari.

Lekari klinike “Vizim” su obavili redovan pregled takmičara. Posebnu pažnju su skrenuli Miletu, za koga su se uverili da nema posledica zbog prethodnog incidenta. Takmičari su se požalili lekarima kako im treninzi izuzetno teško padaju.

POVEZANE VESTI

Subota 30.06.2012. 00:17
FUJ sta sve nece da smisle retardirani pinkovski mozgovi samo da dodju do para na raznorazne skaradne nacine i sve to placa srpski gledalac vec zatupljen al izglada nedovoljno........ farsa ce trajati sve dok neko stvarno ne izgubi zivot a sve zbog necije zajebancije........ !
Ponedeljak 02.07.2012. 11:04
Dok neko ne umre uživo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online