Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 05.06.2012.
12:36
Kurir rs A

Lezbo trojka: Ava i Aleksandra hoće seks sa Stanijom!

Karabatićeva se posle finala popularnog rijalitija strasno ljubila s Dobrojevićkom, a u krevet s njima htela da odvuče i Aleksandru Nakovu

Ženska trojka je super: Ava i Aleksandra
 


Favoritkinja publike nedavno završenog "VIP Survajvera“, hrvatska starleta Ava Karabatić, pokazala je Staniji Dobrojević koliko je voli. I to bukvalno - jezikom u usta! Na velikoj žurki koju je pobednik "Survajvera“ Vladimir Vuksanović organizovao na popularnom beogradskom splavu "Fristajler“ Ava se cele večeri ljubila sa Stanijom, a sočni francuski poljupci ostavili su bez teksta sve prisutne.

Radovan slomio ruku!

 

Bivši mister Hrvatske Radovan Stošić polomio je prst neposredno pred početak velike žurke. Pomoć mu je ukazana na licu mesta, a povreda mu nije smetala da đuska i s Vladimirom Vuksanovićem slavi do jutra.

- Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice - rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu.

- Verujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve.Ni skandal-majstor ovogodišnjeg „Survajvera“ Stanija Dobrojević nije ostala ravnodušna, i za Avu ima samo reči „hvale“.

- Ona je luda, ali je fenomenalna osoba! Dobra je riba, i ako bih se upustila u avanturu s nekom od devojaka,Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka - rekla je kroz osmeh starleta.

Nekoliko boca šampanjca i haus muzika odradili su svoje, pa je malo falilo da prisutni vide mnogo više.


Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve zoom Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve...


Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka zoom Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka.

I Aleksandra se loži na Staniju!

Posle poljubaca koje je Stanija razmenila sa Avom, prišla joj je i Aleksandra Nakova i bez reči počela da je ljubi. Muški svet hvatao se za glavu dok su sočni poljupci samo prštali.


- Nema tu ničeg čudnog, i nije prvi put da se ljubim sa Stanijom. Verovatno će mnogi pomisliti da to radimo zbog kamera, ali ako ih ugasite, videćete šta ću onda uraditi - rekla je simpatična Makedonka, koja se na Kostariki pobila s Dobrojevićkom, nakon čega su diskvalifikovane.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.06.2012. 12:49
овако се народ заглупљује.
Utorak 05.06.2012. 12:46
Kakve su ovo bahanalije...treba li da budu primer devojkama da se odsad ljube izmedju sebe...svasta...
Utorak 05.06.2012. 13:51
prave domacice
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online