Utorak 05.06.2012.
12:36
Kurir rs

Lezbo trojka: Ava i Aleksandra hoće seks sa Stanijom!

Ženska trojka je super: Ava i Aleksandra
 


Favoritkinja publike nedavno završenog "VIP Survajvera“, hrvatska starleta Ava Karabatić, pokazala je Staniji Dobrojević koliko je voli. I to bukvalno - jezikom u usta! Na velikoj žurki koju je pobednik "Survajvera“ Vladimir Vuksanović organizovao na popularnom beogradskom splavu "Fristajler“ Ava se cele večeri ljubila sa Stanijom, a sočni francuski poljupci ostavili su bez teksta sve prisutne.

Radovan slomio ruku!

 

Bivši mister Hrvatske Radovan Stošić polomio je prst neposredno pred početak velike žurke. Pomoć mu je ukazana na licu mesta, a povreda mu nije smetala da đuska i s Vladimirom Vuksanovićem slavi do jutra.

- Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice - rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu.

- Verujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve.Ni skandal-majstor ovogodišnjeg „Survajvera“ Stanija Dobrojević nije ostala ravnodušna, i za Avu ima samo reči „hvale“.

- Ona je luda, ali je fenomenalna osoba! Dobra je riba, i ako bih se upustila u avanturu s nekom od devojaka,Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka - rekla je kroz osmeh starleta.

Nekoliko boca šampanjca i haus muzika odradili su svoje, pa je malo falilo da prisutni vide mnogo više.


Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve zoom Ava (o Staniji): Ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve...


Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka zoom Stanija: Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka.

I Aleksandra se loži na Staniju!

Posle poljubaca koje je Stanija razmenila sa Avom, prišla joj je i Aleksandra Nakova i bez reči počela da je ljubi. Muški svet hvatao se za glavu dok su sočni poljupci samo prštali.


- Nema tu ničeg čudnog, i nije prvi put da se ljubim sa Stanijom. Verovatno će mnogi pomisliti da to radimo zbog kamera, ali ako ih ugasite, videćete šta ću onda uraditi - rekla je simpatična Makedonka, koja se na Kostariki pobila s Dobrojevićkom, nakon čega su diskvalifikovane.

2024 © - Vesti online