Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 03.05.2012.
10:51
Večernje novosti A

Survajver: Ko je narcis, kome nedostaje seks i ko je najsmrdljiviji

Ava je dočekala noć tražeći Tajni imunitet, ali nije otišla dalje od prvog ključa. Posle neuspeha na kratko svraća do članova Velikog veća, koje potpuno zbunjuje pričom o dva plemena, pa je oni možda tako zbunjeni ne ugošćuju kao prethodne goste i Ava se potpuno iscrpljena i pregladnela vraća kod ujedinjenih. A njima je tako malo trebalo da zaborave na nju, pa je ostala bez večere.

Ava Karabatić nije mogla da zadrži suze
 

“Pogodilo me je što mi nisu ostavili ni zrno riže, jer je Andrija naglasio da ću se vratiti isto veče. Ali toliko sam postala imnuna na ovakvo ponašanje otkako smo ujedinjeni, da ne znam šta bi me još moglo povrediti.”

Maja Lena se velikodušno ponudila da joj skuva pirinač, a hrvatska Plejboj zečica je do tada utoljavala glad bananama. Nikoli je prizor izmorene Ave dok jede banana bio beskrajno duhovit i mladi Budvanin se cinično smejao dok je to gledao. Bar mu je nešto izmamilo osmeh jer se ubrzo iznervirao kad je video koliko je Maja pirinča skuvala! To joj veoma zamera, a uskoro se rasprava i nervoza oko hrane prenosi i na ostale. Zaključak: za kratko vreme pojeli su mnogo više nego što je trebalo.

Plemensko veće posle Avinog odlaska analizira ko bi sutra mogao “leteti” iz Sibe. Smatraju da je najugroženija upravo Ava, ali i Marko. Žarko kaže da je Ava najslabija u borbama, ali zato pere sudove 78 puta dnevno.

“Znate kako treba da razmišljamo? Samo kakav nama čovek treba. A to je Ava, rekao je Žare.

Svima se dopada Žaretov predlog, pogotovo Jeleni.


“Zbog nje bih volela da ostane duže, ali nama bi bilo lepše da je ona ovde. Ma kakvi da nam borac za ljudska prava dođe, tvrdi Jelena.Sutradan se dogovaraju oko pitanja koje će postavljati na Plemenskom savetu, jedino Mia izgleda nezainteresovano.


“Teško mi je da nekom postavim pitanje, jer sam odavno otišla iz plemena. Uopšte ne znam šta bih nekog pitala, rekla je Mia.


Za razliku od nje Jelena je više nego zainteresovana da razotkrije neke ljude, a nema sumnje da pod nekim ljudima misli na Marka.

Odgovori u kvizu izgledali su ovako:

Najomiljeniji takmičar – Sebastian
Najveći mrgud – Neven
Najpametniji – Marko
Najdvoličniji – Alex
Najsmrdljiviji – Sebastian (zanimljivo je da su svi glasali za sebe, samo je Ognjen dao svoj glas Maji Leni)
Seks najviše nedostaje – Kristini
Najveći narcis – Vlada
U Survivoru zbog spasavanja karijere – Martina
Najveća lenčuga – Neven
Lažno se predstavlja – Alex
Najviše zaslužuje pobedu – Vlada

Sibu do Plemenca čeka prva mala borba, u kojoj je vrlo važno ko će pobediti, jer je samo pet članova ugroženo. A borba je kviz u kojem smo saznali šta pleme misli o svojim članovima (prethodno je izvršena anonimna anketa). Oni koji tačno odgovore oduzimali bi po jedan život ostalima, a svi su na početku imali po tri života.

A i pobedu u ovoj maloj borbi osvojio je Vlada, koji je pored duplog glasa dobio i malu nagradu: kesadiljas i sok. Beogradski maneken nije baš mogao da uživa u ovom specijalitetu, jer je imao samo 60 sekundi za to.


Po povratsku u kamp, deo Sibe je opušten je zna da je siguran na Plemenskom savetu, dok ostatak plemena svako na svoj način ubija vreme, razmišlja, ali i kalkuliše. Aleks je tek sad shvatila da klanovi postoje od samog početka, iskreno kaže da će glasati za Avu jer nema poverenja u nju, smatra da lako okreće leđa ljudima, Marko vodi svoju politku i već je počeo da se raspituje kome će muški deo plemena dati glasove, Ava je tužna zbog plemenskih podela, a oseća i da nešto nije u redu sa onima u koje je imala najviše poverenja.

Emocije su je svladale, plače pred kamerama..


“Sve to možeš da očekuješ kad dođeš u sve ovo, ali neke stvari ne mogu da razumem. Valjda što si iskreniji i što si bolji, onda ti sve teže pada“, priča isprekidano, jecajući i brišući suze.


Jedino Neven ne ide od takmičara do takmičara kako bi ispitao situaciju. Šta bude biće…

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.05.2012. 10:53
Ако има комараца, дал' их пецају?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online