Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 09.04.2012.
08:44 >> 13:21h
Večernje novosti, Alo A

Pobednici ''Parova": Mogu samo da nas mrze

Frizer Stevan Radivojević i kozmetičarka Aleksandra Matić nisu ni sanjali da će pobediti u rijalitiju "Parovi" u koji su naknadno ušli.

U neverici zbog nagrade: Stevan Radivojević i Aleksandra Matić

- U šoku sam. Instinkt mi je govorio da ćemo biti treći, tako da još ne mogu da verujem da smo pobedili - rekao je Stevan za u intervjuu za ''Novosti'', a njegova partnerka Aleksandra je dodala:

- Nisu nam svi čestitali, ali to nije ni važno. Još u kući sam rekla da ko hoće može i da me mrzi i da me nominuje. Sad im je ostalo samo da me mrze.

Šta mislite, zbog čega ste pobedili?

STEVAN: - Mislim da su gledaoci prepoznali našu iskrenost. Pokazali smo emocije, pa i to da ne bežimo od svađa i tračaranja. Toliko smo bili iskreni da sam se plašio kako će nas ljudi prihvatiti. Ali ne kajem se ni zbog čega. Kako da se kajem kad smo osvojili 100.000 evra. Ko danas to može sebi da priušti?

ALEKSANDRA: - Možda se kaju drugi što nisu bili kao mi. Ne mogu da kažem da nismo bili svesni kamera, ali ipak smo u većini situacija bili potpuno opušteni i ponašali smo se kao da smo kod kuće.

 

- Ko vas je najviše nervirao?

STEVAN: Strahinja! Nekad su nas nervirali svi, a nekada niko!

ALEKSANDRA: Mene je poslednjih dana nervirao Nikola, za kog sam mislila da je fin i kulturan momak, a ispostavilo se da je lajavac. Mislila sam da će on pobediti, ali je očigledno presudilo to što se posvađao s Cecom Kitić. Ražočarao nas je i Strahinja, kao čovek i kao buduća javna ličnost. Bio je s nama u odličnim odnosima, a posle nas je nominovao. Bila sam u šoku! Jako loš čovek!

- Šta mislite o seksu koji su imali Dalibor i go-go igračica?
STEVAN: Seks je za ljude! Uostalom, to nije prvi put da je Srbija imala prilike da gleda nečiji seks u rijaliti programu.
ALEKSANDRA: Ovo je slobodna zemlja i meni je to skroz u redu. Međutim, ne vređem ničiju profesiju, ali bih volela da mi definišete profesiju go-go igračice?


- Ko vas je oduševio tokom ovog takmičenja?
STEVAN: Ja sam sam sebe oduševio, a onda Saška. Dača je super lik, i to je sigurno osoba s kojom ćemo se družiti i sada kada se sve završilo.
 

Od suza do seksa i nazad - sve zanimljivosti Parova

Saška, tvoju haljinu s finalne večeri mnogi su komentarisali kao prekratku i neukusnu.
ALEKSANDRA: Ja se ničega ne stidim i oblačim se onako kako se osećam. Ako se nekome ne sviđa, neka ne gleda. Ja se divno ponašam u mojoj haljini, a to što je Srbija, u nekim merilima, malograđanska zemlja, to nije moj problem.

Na šta planirate da potrošite 100.000 evra?

STEVAN: - Novac ćemo podeliti na ravne časti. Još nisam siguran, ali voleo bih da

rešim stambeno pitanje, a Saška će najverovatnije uložiti u svoj kozmetički salon i snimiti album. Prognoziram joj da će postati jedna od najpopularnijih turbo-folk pevačica na našem estradnom nebu. Možda i ja snimim neku pesmu, jer sam pokazao da, osim što dobro šminkam i pravim odlične frizure, znam i da pevam.

ALEKSANDRA: - Nije toliko važan novac, koliko to što ćemo nastaviti da se volimo.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.04.2012. 08:57
pa kakvih je tamo slucajeva bilo..ovi i nisu skandalozno losi..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online