Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.03.2012.
07:31 >> 07:31h
Blic A

Ognjen: Mnoge devojke su se ušle u "Survajver" samo da bi pokazale telo"

Poznatom rukometašu Ognjenu Kajganiću mnogi prijatelji zavide na učešću u rialitiju “Survivor VIP” ne samo zato što se upustio u avanturu života već i zbog zgodnih takmičarki sa kojima je provodio dane i noći.

Raspoloženi Ognjen Kajganić
 

- Muškarci su bili posvećeni izgradnji kuće i krova, i to nam je bilo pametnije nego da gledamo devojke u toplesu. Toliko smo bili okupirani radom da nismo ni primetili da obnažene leže pet metara od nas na plaži, i to ne bilo kakve žene, nego četiri „Plejboj“ zečice. Moji prijatelji ne mogu da veruju da smo mi zaneti poslom propustili takav prizor - kaže sa osmehom Ognjen, koji je u jučerašnjoj emisiji prokomentarisao kako se “devojke utrkuju da pokažu koja ima veće i da im nije lako, jer to treba napumpati”.

On kaže da je svaka devojka na svoj način pokušala da izgradi prijateljske odnose sa muškarcima.

- Mnoge su u “Survivor” ušle da bi pokazale svoje telo. Kao i sve žene, više su se svađale međusobno nego što su radile. Mislim da su mnoge izabrale pogrešan rialiti-šou za tako nešto i zaboravile da se ovaj zove “preživljavanje” - iskren je Ognjen, kome je prve noći na ramenu zaspala starleta Stanija Dobrojević.

Poznati rukometaš kaže da je to bilo slučajno.


- Bilo je veoma hladno i svi smo spavali jedni pored drugih.

Pored mene i Stanije ležali su i drugi takmičari, a ona je spustila glavu na moje rame i zaspala. Nije se desilo ništa više od toga - kaže Ognjen.

Kada je stigao na ostrvo i prvi put video takmičarke, nijedna mu se nije dovoljno dopala da bi započeo vezu. Međutim, kada ih je upoznao, promenio je mišljenje.


- Nikad ne reci nikad. Na početku sam mislio da nema teoretske šanse da sa nekom budem u vezi. Međutim, zajedno smo provodili dane i noći, sa mnogima sam se zbližio i kada su se ugasile kamere, stvari su bile potpuno drugačije. Sa nekima se sada češće čujem i viđam nego sa svojim bliskim prijateljima. Ne mogu nijednu da izdvojim jer sam sa svima bio u dobrim odnosima - ostaje zagonetan Ognjen.

Na ostrvu je kao novinarka boravila i glumica Milena Marić, koja igra u seriji

“Budva na pjeni od mora”. Za nju i Ognjena se pričalo da su u vezi, međutim Ognjen to negira.


- To nije istina. Lepo smo sarađivali i družili se na ostrvu. Milena je predivna devojka - kaže Ognjen.

Iako važi za plejboja, sebe ne doživljava tako.


- Da se moje bivše devojke nisu bavile javnim poslom, niko me ne bi ni primetio. Nikada nisam davao intervjue ni o svojim sportskim uspesima ni o intimnim stvarima, jer sve što sam postigao piše u mom si-viju. Ali bez obzira na to, medije je uvek zanimao moj privatni život i oni su napravili tu sliku o meni - kaže bivši suprug voditeljke Aleksandre Jeftanović.

Na pitanje ko je bio najzgodniji muškarac na ostrvu, Ognjen je kratko rekao: Vlada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online