Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 24.02.2012.
11:34
Blic A

Poslednji finalisti šou programa "Ja imam talenat"

U nedelju 26. februara od 21. čas na RTS1 biće emitovano poslednje polufinale treće sezone "Ja imam talenat", kada će biti odlučeno koja dva takmičara će se sa ostalih osmoro boriti za nagradu od 100.000 evra u velikom finalu 4. marta.

Foto: Ilustracija
 

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov silovito je otvorila treću sezonu takmičarskog šou programa "Ja imam talenat" već u prvoj epizodi, anjen moćni vokal nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iako kaže da je u privatnom životu stidljiva, na sceni je energična i ubedljiva, a njen glas daleko se čuje.

Natalija Lazić

Natalija se publici predstavila sa drugom Petrom koji ju je pratio na gitari, a ovi studenti Filološkog fakulteta pravi su frankofoni, te osim što dobro govore, još bolje i pevaju na francuskom. U finalu će pevati jednu od hit pesma grupe "Vaya Con Dios".

Branko Rmandić

Branko je osvetlao obraz reperima i hip-hoperima i izborio se za ulazak u polufinale i šansu da bude među 10 najvećih talenata ovogodišnjeg serijala. Nastupa pod alijasom Forty, a njegovo najjače oružje su reči.

Plesna grupa "Fly"

Malo burleske, malo kabarea i velika doza ženstvenosti recept je u pomoć koga su devojke plesne grupe "Fly" izborile svoje mesto u polufinalu. Pored toga što odlično plešu ove devojke dobro i pevaju, a upravo će taj segment pokazati u finalu u nedelju.

Bojana i Nikola Peković

Bojana i Nikola dolaze iz Kraljeva i od malih nogu se bave muzikom. Dok je Nikola virtuoz na harmonici, Bojana je jedna od retkih devojaka koja svira na guslama. U polufinale su se plasirali odvojeno, ali će svoju šansu u finalu potražiti u duetskoj tački.

Stefan Luković

Stefanu je pošlo za rukom da stekne naklonost ženskog dela publike već u kvalifikacijama, a njegove glasovne sposobnosti dovele su ga u polufinale. Ovaj Beograđanin muzikom se bavi ceo život i nada se velikoj karijeri pop zvezde.

Tatjana Tatić

Tanja Tatić dolazi iz Pančeva i njen talenat je ples. Ima 16 godina i prva je klasična balerina koja se našla u borbi za finale. Za nedeljni nastup odabrala je odlomak iz čuvene opere "Karmen".

Danilo Đokić i Jelena Zvicer

Danilo i Jelena dolaze iz Crne Gore, oboje su talentovani muzičari i pevači, a nakon prolaska u polufinale, shvatili su da su im šanse veće za dalje takmičenje ako udruže snage pa će u finalu nastupiti u duetu.

POVEZANE VESTI

Petak 24.02.2012. 13:09
Bojana ti si moj favorit.Planiras li neku svirku u N,Sadu ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online