Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.01.2012.
13:28
Pulsonline A

Marijan Rističević vraćen na "Pink“!

Iako mu je svojevremeno zabranjeno pojavljivanje u svim emisijama Televizije "Pink", Marijan Rističević se u nedelju uveče ipak pojavio na ovoj televiziji kao gost u novoj tok-šou emisiji "U ringu“.

Marijanu Rističeviću je bilo zabranjeno pojavljivanje na televizuji Pink
 


Naime, ovaj tok-šou je snimljen još u novembru, a Marijan Rističević tvrdi kako mu produkcija nije rekla na kojoj televiziji će se ta emisija emitovati.


- Prva verzija emisije "U ringu" snimana je u oktobru, pa su me 20. novembra zvali da ponovimo sve. Žena sa kojom sam kontaktirao nekada je radila "Piramidu" i zbog toga sam i pristao da odem. Rečeno mi je da je to nezavisna produkcijska kuća i da i dalje ne znaju na kojoj televiziji će se to emitovati, znali su samo da će biti nacionalna frekvencija - rekao je Marijan za "Alo!" i dodao kako se emisija "U ringu“ snimala na Košutnjaku u studiju Televizije "Avala".


- Snimanje je bilo na Televiziji "Avala" i ne mogu da kažem da me je neko prevario, jer su mi jasno naglasili da i dalje ne znaju ko će otkupiti taj format. Između ostalog, nisam ja taj koji je rekao da se neće pojavljivati na "Pinku“, već su oni meni dali zabranu pojavljivanja na njihovoj televiziji. Ako je neko pomislio da ovo znači da smo se pomirili, to naravno nije tačno, ja i dalje stojim pri svojim tužbama i čekam da se sve reši. Sudu sam uručio pet tužbi, od kojih su tri na privatnoj osnovi za tri lica sa te televizije - dodao je Rističević.


Pres služba Televizije "Pink" je za "Alo!" potvrdila da sporovi sa Rističevićem i dalje postoje, kao i da je privatna produkcija radila emisiju u kojoj se pojavljuje političar.


- Spor sa Marijanom Rističevićem i dalje postoji, a emisiju "U ringu" je radila nezavisna produkcija, tako da mi nemamo veze sa tim i ne mešamo se u njihov rad - rečeno nam je u službi ružičaste televizije, koja je svojevremeno takođe najavila tužbu protiv političara.


Podsećanja radi, sukob između političara i ove televizije datira još iz perioda kada je on učestvovao u rijaliti programu "Farma", kada je javno optužio "Pink" ili izvesne hakere da su ga pokrali kada se radi o glasovima publike. Marijan je takođe tužio ovu televiziju zbog neisplaćenog honorara koji je trebalo da dobije na konto vremena koje je proveo u rijalitiju.

Marijan: Snimao sam u lošem zdravstvenom stanju!
Emisija "U ringu", čiji je voditelj Voja Nedeljković, snimana je 20. novembra, a Marijan Rističević je samo nedelju dana pre toga imao operaciju.
- Ja sam 12. novembra operisao žuč i imao sam jake bolove i komplikacije nakon toga. Hteo sam da ispoštujem ljude koji su radili na toj emisiji, pa sam pristao da dođem iako sam u oktobru snimio već jednom istu emisiju. Bio sam bukvalno iskrivljen koliko me je bolela rana i jedva sam stajao na nogama. Morao sam da povlačim neke ručice tamo, a bolovi su bili užasni. Ne kajem se, jer razumem posao tih ljudi - rekao je bivši učesnik "Farme" za "Alo!".

Ovako je Marijan govorio...
Nakon izlaska Marijana Rističevića iz rijaliti programa "Farma", političar je osuo žestoku paljbu po produkciji i televiziju optužio za utaju poreza.
- Tačno je da sam podneo prijavu protiv NN lica zbog sumnje da je grupa organizovala i izvršila krivično delo računarske prevare. U toku su istražne radnje, pa sam bio pozvan na saslušanje. Tužio sam ih i za neisplaćen honorar. Prvo sam im uputio opomenu pred tužbu, međutim, pošto do krajnjeg roka, 30. januara, nisu isplatili novac koji mi duguju, usledila je i tužba. Uz to su i prekršili zakon, jer je država ostala uskraćena za prihod od PDV-a, što je klasična utaja poreza - govorio je tada Rističević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online