Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.11.2015.
09:07
alo.rs A

Ode Kristijan sa Farme - pravo u policiju!!!

Farmer Kristijan Golubović ponovo će se naći pred licem pravde, ovog puta zbog pretnji koje je u rijalitiju uputio manekenu Radetu Laziću. Policija je naime dobila nalog od javnog tužilaštva sa zahtevom da jedan od preživelih aktera filma “Vidimo se u čitulji” bude izveden s imanja u Lisoviću i saslušan zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika.

youtube.com
Pretio mnogima sa Farme, moraće to da objasni

S obzirom na to da se najpoznatije imanje u Srbiji nalazi na području opštine Barajevo, policajci iz ove stanice će u narednih nekoliko dana sprovesti u delo nalog tužilaštva i izvesti Kristijana iz rijalitija.

- Kao i u slučaju kada je Krstijan pričao da je trebalo da likvidira Šešelja, tako i sada tužilaštvo reaguje zbog novih izjava i pretnji. Momenat kada farmer gađa Radeta šoljom za kafu i preti mu javni tužilac je ocenio kao ugrožavanje bezbednosti, zbog čega je doneta odluka da Golubović bude saslušan.

facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic
facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic

Kristijan: Klan će biti zaklan

Golubović nije birao reči kada je pretio farmerima, naročito onima s kojima se od početka ne slaže. - Klan će biti zaklan, poručio je gledajući u Tamaru Đurić i želeći da joj stavi do znanja da su ga ona, Aca, Vlada i Miloš najviše provocirali. Za razliku od Ace, koji ne prestaje da priča o pretnjama, Đurićevu nisu uplašile reči Golubovića. - To on može da priča ovde jer je duplo jači od svih nas, ali videćemo kada izađemo odavde kako će se njegove pretnje završiti kada se u realnom svetu sretne sa jačim. Moraće za mnoge stvari da mi se izvini, poručila je Tamara.

Kao dokazni materijal organi reda će sporne snimke tražiti od produkcije, na osnovu kojih će, ukoliko bude bilo osnova, biti podignuta optužnica - kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

- Osim pretnji koje je uputio Radetu, on će morati da objasni i reči koje je uputio ostalim farmerima. Pretpostavlja se da će u razmatranje uzeti i situaciju kada je Kristijan gađao stolom Tamaru Đurić, ali i pretnje koje je izrekao ostalim farmerima.


Podsećanja radi, Kristijan je poručio svim farmerima da će im se osvetiti kada napuste imanje.

- Budite sigurni da ćemo izmiriti sve račune kada izađemo odavde. Preslušaću sva vaša ogovaranja i kada vas pronađem, poneću video-bim da vam pustim deo gde pričate o meni. Onda ćete da cvilite i pričate: “Nisam tako mislio.” Moj idol je Sveti Đorđe, tako i ja kao on vagam i mačom oduzimam život, tvrdio je Golubović ne znajući da Sveti Đorđe nema mač.

youtube.com

Tamarina sestra: Tužba je spremna!

Tamarina sestra Aleksandra ne sedi skrštenih ruku, već je odlučila da pred lice pravde izvede Golubovića zbog svega što je rekao i pretio. - Angažovali smo advokate i proteklog vikenda smo spremali materijal da bismo pred sud izneli sve snimke, pretnje i uvrede koje je Kristijan izneo na Tamarin račun. Tužba je sastavljena i ovih dana će biti predata sudu. Drago mi je da je tužilaštvo uvidelo ozbiljnost situacije i da su pokrenuli postupak, kojem ćemo se mi rado pridružiti - kaže Aleksandra.

- Takve što se ne plaše sam gledao kako plaču i mole za milost kada sam ih vezivao u podrumu. Sve se prave hrabri i pričaju kako im niko ništa ne može, a onda prpa bato kada ih uhvatim. Ti ćeš, Majo, videti kako dinosaurus gazi glistu, a Bakića ću da silujem i snimaću ga kako vrišti, rekao je Kristijan.

- Zapretio mi je da će me zatvoriti u podrum i da će me maltretirati njegovi drugovi Crnogorci, otkrio je Vlada.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.11.2015. 10:07
Izgleda da "Srbsko" tuzilastvo jedino prati sta se desava na farmi. Zalosno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online