Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 15.05.2011.
23:51
Mondo, Scandal A

Radašin izbačen, stanari se odrekli 35.000 evra

Veliki Brat je ubrzo nakon “otkazivanja gostoprimstva” Radiši, dao stanarima nepristojnu ponudu – šansu da vrate jednog od izbačenih ukućana za cifru od 35.000 evra. “Njihovih para” naravno. Od 109.900 evra koliko im je ostalo od početne cifre (150.000), stanari su morali da se oproste od još 35.000 evra. A u kuću je ponovo ušao....

Radiša je napustio rijaliti šou, a u kuću je opet ušla Ema
 

Ukućani su dobili priliku da pogledaju kratak spot sa izbačenim ukućanima, da bi se podsetili kako je to nekad bilo, a onda i mahnu “uživo” izbačenim učesnicima…radovali su se, smejali, krenula je i neka suza, a onda je usledeo hladan tuš! Svo to mahanje, suze i osmesi koštaju!

Veliki Brat im je saopštio da će svako od njih dobiti priliku da glasa za svog “favorita”, a onda je usledelo negodovanje. Vraćanje je skupo, a došli su da zarade pare…Iako se u prvi mah činilo da od dogovora “nema ništa” jer su Horvat, Duško, Marijana i Antonija bili protiv “plaćanja”, Vladimir ih je nadjačao i ubedio u suprotno.

Kada je krenulo glasanje, samo je Duško ostao dosledan i rekao “ja sam za pare”, a onda se i on, iz solidarnosti sa ostalima, predomislio. Jednoglasna odluka je značila da se cifra premije smanjuje, ali da će bar jedna duša imati priliku da se vrati…i otme im te pare.

Većinom glasova, odlučeno je da se u trku vrati Ema.

Logika “kaže” da neko te pare mora na kraju da odnese kući i svi znaju kako ovaj rijaliti funkcioniše, pa zašto je onda čudno što nisu eliminisali konkurenciju? Možda je u pitanju kajanje, ali su pokazali da stvarno "ljube bližnjeg svog"Veliki Brat mu je dao drugu šansu...ušao je kao nindža na otpad, bacao hranu kroz otvor za đubre kako bi nahranio "tajne učesnike rijalitija", a onda su mu ukućani uzeli celu ruku...

Radašin otvara diskoteku

"Ljubomorni su što sam opet ušao", objasnio je Radiša prvo "slatku nominaciju", a onda i izbacivanje.

Čovek koji definiše ljubav kao "ispitivanje partnerke da li više voli s boka ili da legne k'o krava", je rekao da je bio spreman na ispadanje jer "narod ne voli da gleda staro", ali priznaje da mu je krivo, kao i da se razočarao kada ga je "jedini drugi seljak u Kući" nominovao.

"Ne mrzim Duška, ali ga ne volim", rekao je Radiša i otkrio da ga po izlasku iz Kuće očekuje važan posao.

"Otvaram diskoteku", rekao je poljoprivrednik.

Bojana ljuta na sebe zbog Marijane

 

Od ljubavi do mržnje ima tako malo... Marijana i Bojana više ne mogu očima da se gledaju! Između njih dve od pre dva dana zavladao je muk i puklo je prijateljstvo koje traje od početka "Velikog brata“.

 

Iako su ukućani verovali da će se nesuđene kume pomiriti, njih dve ne mogu očima da se gledaju. Bojana je ljuta na samu sebe jer je Marijana uspela da je nasamari i "proda joj sebe kao finu“. Ona je puna besa ispričala Horvatu kako mrzi sebe zbog druženja sa Čvrljakovom:

 

- Kako sam smela sebi da dozvolim da od mene napravi najveću budalu pred tolikim narodom? Mene gledaju i moj brat i tata. Ljudi se verovatno krste zbog ovoga. Ona je najveći licemer u kući. Rekla mi je da je Nemeš njena karta do pobede. Užas jedan.

 

Ni Marijana nije ništa blaža jer je i ona ljuta na Bojanu i smatra da ju je Vlada okrenuo protiv nje. Ona se požalila Velikom bratu kako sada u Bojani vidi neprijatelja:

 

- Bojana je licemerna, posle svega što smo prošle. Sad vidim da je sve bila gluma. Nije mi jasno kako sam najbliskijoj prijateljici u kući postala najveći neprijatelj. Vlada je glavni krivac što je ona postala neprijatna. On je uspeo da je zaludi i okrene protiv mene.

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2011. 09:21
ne zna se ko kome zabija....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online