Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.04.2011.
21:54
A

VB: Ko će Marijanu tešiti ako ispadne Nemeš?

Dugo nakon kraja zasedanja trajala je rasprava. Sa jedne strane su bili članovi, a sa druge ukućani koji nisu zaslužili ulazak u EU. Kada je Veliki Brat oglasio kraj zadatka, na red je došlo nominovanje. Članovi EU su imuni na nominacije tako da ukućani za koga se glasalo su Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin.

Kako je i Nemeš nominovan, vrlo lako može da se desi da Marijana nastavi da spava sama
 

Red je probio Nemeš . On je dva poena dao Radiši a kao razlog je naveo njegov pređašnji boravak u kući Velikog Brata. Što se tiče poena koga je dao Nirmalu, razlozi i nisu preterano smisleni. Naime, naveo je da mu zamera što kuva mnogo jaku kafu. Nirmal je dao Nemešu dva poena zato što je Nemeš izjavio da želi da ide kući, a jedan poen Radiši.

Marijana izgleda da smatra da je Radiša jedan od favorita i stoga mu je dala dva poena jer je sigurna da neće biti nominovan. Jedan poen je dala Nirmalu zato što su joj svi ostali ukućani za koje se glasa mnogo draži. Radiša je svoja dva poena dao Nirmalu zato što se ne druži sa njim a jedan Nemešu.

Lester je sledeći na redu za glasanje. Dva poena je dao Tamari, a jedan Bojani a kao razloge za obe je naveo raspravu koju su imali za vreme poslednje skupštine.

Duško je imao najviše poteškoća oko nominovanja. On je poznat po tome da voli ljude i da su mu svi dragi ali je ipak morao nekoga da odabere. Sekira se prelomila na Nirmalu kome je dao dva poena jer dok su bili na otpadu lepo su se družili ali sada smatra da ga izbegava i čuo je kako Nirmal govori ostalim ukućanima da se Dule ulizuje.Tamari je dao jedan poen.

Nikola je kivan na Bojanu otkako je video snimak iz ispovedaonice i dao joj je dva poena i između njih su stvorene nepremostive razlike. Radiša je od Nikole dobio jedan poen jer smatra da niko neće glasati za njega. Ema odavno ima konflikt sa Nemešem i stoga mu je dala dva poena a kao glavne razloge je navela da nema granica i kivna je na njega zato što joj je sakrio sliku za pušionicu.

Horvat je bio najobjektivniji prilikom glasanja. Dva poena je dao Tamari jer smatra da je osoba bez bilo kakvih kvaliteta i kao takva ne zaslužuje boravak u kući Velikog Brata. Njegov jedan poen je otišao Radiši zato što je već imao priliku da dokaže svoju zanimljivost pri prvom boravku u kući Velikog Brata.

Soraja, kao počasni član EU, glasala je poslednja. Dva poena dala je Bojani sa kojom od početka serijala nije u dobrom odnosu što se do dana današnjeg nije promenilo. Nemeš je od nje dobio jedan poen zato što misli da zna mnogo informacija iz spoljnog sveta i da mu je tamo i mesto.

Marijanu je toliko pogodilo što je Nemeš među nominovanima da je otrčala u sobu i počela da plače.

Utehu joj je, naravno, pružio Nemeš, i to na već svima nam poznat način. Čim su legli u krevet Nemeš je zagrlio Marijanu te su se još jednom, dok su ostali ukućani spavali, prepustili strastima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online