Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.02.2011.
16:35
Press A

Tv Hepi plaća kaznu zbog Saše Ćurčića?

Televizija Hepi, na kojoj se emituje rijaliti šou "Parovi", može snositi velike posledice zbog tuče koja se uživo dogodila između Saše Ćurčića Đanija i Dalibora Andonova Grua.

Zbog tuče sa Gruom moguće je da će rijaliti biti ukinut

 

Kako Pres saznaje, RRA je zakazao sastanak sa čelnicima ove televizije u ponedeljak kako bi im izložili niz zamerki. Psiholozi upozoravaju da bi neko uskoro mogao da postane žrtva rijalitija.

Iako je Saša Ćurčić izbačen iz rijalitija "Parovi" zbog tuče sa reperom Gruom, produkcija je dozvolila publici da ove sedmice glasa ukoliko želi da ga vrati nazad u vilu Laneta Gutovića.

"Ukoliko glasovi publike budu išli u korist da se Đani vrati, on će za vikend da se pridruži učesnicima bez obzira na to što je izazvao tuču", rekli su u Hepi televiziji.

Zbog ovakve odluke produkcija bi mogla da plati visoku kaznu, budući da im je Radiodifuzna agencija već zakazala sastanak zbog kršenja Zakona o javnom informisanju.

Uskoro će pasti prva žrtva rijalitija

 

Psiholog Aleksandra Janković za Press upozorava da bi uskoro moglo da dođe do prve žrtve u rijalitiju i poziva produkcije da ne insistiraju na ubacivanju konflikt majstora.

 

"Bez obzira šta publika izglasa, Đani ne treba da bude vraćen u "Parove". Mora da se povuče crta jer šta ako publika sutra bude tražila ubistvo. Hoće li im produkcije ispuniti želju?! Njegova pojava od početka je u rijaliti unela destrukciju. Taj čovek je od jutra do mraka iskazivao konflikt, agresiju i prozivke na račun ukućana. Pitanje je dana kada će neko postati žrtva rijalitija", ističe Aleksandra Janković i tvrdi da konfliktni učesnici mogu svoje nesporazume da rešavaju i kada se rijaliti završi, što ostavlja trajnije posledice.

"Mi smo već pozvali predstavnike televizije Hepi kao emitera ovog rijalitija na razgovor i oni će na sastanak doći u ponedeljak 21. februara. RRA je na osnovu monitoringa koji je aktivan 24 sata dnevno pomno pratio dešavanja u ovom rijalitiju i ima niz zamerki. Savet će u ponedeljak u razgovoru sa predstavnicima televizije utvrditi da li je prekršen Zakon u nekim delovima. Ukoliko se ispostavi da je došlo do povrede Zakona, emiter će biti sankcionisan u skladu sa odlukom saveta. Konačnu odluku donećemo nakon sednice", kaže za Pres član Saveta RRA Goran Karadžić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online