Četvrtak 17.02.2011.
16:35
Press

Tv Hepi plaća kaznu zbog Saše Ćurčića?

Zbog tuče sa Gruom moguće je da će rijaliti biti ukinut

 

Kako Pres saznaje, RRA je zakazao sastanak sa čelnicima ove televizije u ponedeljak kako bi im izložili niz zamerki. Psiholozi upozoravaju da bi neko uskoro mogao da postane žrtva rijalitija.

Iako je Saša Ćurčić izbačen iz rijalitija "Parovi" zbog tuče sa reperom Gruom, produkcija je dozvolila publici da ove sedmice glasa ukoliko želi da ga vrati nazad u vilu Laneta Gutovića.

"Ukoliko glasovi publike budu išli u korist da se Đani vrati, on će za vikend da se pridruži učesnicima bez obzira na to što je izazvao tuču", rekli su u Hepi televiziji.

Zbog ovakve odluke produkcija bi mogla da plati visoku kaznu, budući da im je Radiodifuzna agencija već zakazala sastanak zbog kršenja Zakona o javnom informisanju.

Uskoro će pasti prva žrtva rijalitija

 

Psiholog Aleksandra Janković za Press upozorava da bi uskoro moglo da dođe do prve žrtve u rijalitiju i poziva produkcije da ne insistiraju na ubacivanju konflikt majstora.

 

"Bez obzira šta publika izglasa, Đani ne treba da bude vraćen u "Parove". Mora da se povuče crta jer šta ako publika sutra bude tražila ubistvo. Hoće li im produkcije ispuniti želju?! Njegova pojava od početka je u rijaliti unela destrukciju. Taj čovek je od jutra do mraka iskazivao konflikt, agresiju i prozivke na račun ukućana. Pitanje je dana kada će neko postati žrtva rijalitija", ističe Aleksandra Janković i tvrdi da konfliktni učesnici mogu svoje nesporazume da rešavaju i kada se rijaliti završi, što ostavlja trajnije posledice.

"Mi smo već pozvali predstavnike televizije Hepi kao emitera ovog rijalitija na razgovor i oni će na sastanak doći u ponedeljak 21. februara. RRA je na osnovu monitoringa koji je aktivan 24 sata dnevno pomno pratio dešavanja u ovom rijalitiju i ima niz zamerki. Savet će u ponedeljak u razgovoru sa predstavnicima televizije utvrditi da li je prekršen Zakon u nekim delovima. Ukoliko se ispostavi da je došlo do povrede Zakona, emiter će biti sankcionisan u skladu sa odlukom saveta. Konačnu odluku donećemo nakon sednice", kaže za Pres član Saveta RRA Goran Karadžić.

2024 © - Vesti online