Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.02.2011.
07:52
Alo A

Firči: Maja poziva ljude da mi linčuju decu!

Nakon silnih svađa i teških reči upućenih na relaciji Maja Nikolić - Ivan Fece Firči, bubnjar je dvoranima otvorio dušu i priznao da je zabrinut zbog toga što, kako je rekao, pevačica poziva gledaoce da linčuju njega i njegovu porodicu.

Na početku je sve bilo u redu: Firči i Maja na ulasku u Dvor

Naime, u toku žurke Firči je stajao sa Lanom, Draganom, Đusom, Dejanom Cukićem i Milićevićem, kada se osvrnuo na konflikte koje je imao s Nikolićevom.

Maja: Firči je Hanibal Lektor!


Iako se očekivalo da je svađa između Firčija i Maje završena posle žurke, u toku jučerašnjeg dana pevačica je iz čista mira bubnjara nazvala Hanibalom Lektorom. "Firči je Hanibal Lektor, on jede malu decu! Ma ima sreće što nisam muško jer bih ga prebila i objasnila mu neke stvari", rekla je Maja.

"Šta, bre, zbog nekoliko pišljivih plastičnih novčića da poziva gledaoce da linčuju mene i moju porodicu? Na šta to liči? Pominje tamnicu, kurči se da ima neke prijatelje u spoljnom svetu koji će sa mnom da se obračunaju. Šta je ona umislila? Debela krmača jedna! Ej, bre, koga ona hoće da spakuje u tamnicu i da muči? Pa je l‘ treba da razmišljam šta će mojoj deci da se desi kad izađu na ulicu, da brinem za njih zbog jedne krmače?", histerisao je Firči, dok su Đus i Cukić komentarisali kako neko Maji mora da skrene pažnju da prestane sa takvim pretnjama.

"Nisam ni šovinista ni nacionalista ni rasista, ali ovo se stvarno kosi sa zdravim razumom. Ti nekom da pretiš na takav način. I zbog čega? Majke mi, hteo sam da joj vratim te usrane pare, ali kad sam video kako se razgoropadila i šta je sve počela ovde da radi zbog toga, rekao sam da joj neću dati", objašnjavao je bubnjar, posle čega je usledio napad na dvor, pa su se svi dvorani preselili u dvorište kako bi odbranili tvrđavu.


Bebi: Majko dvoje dece, stidi se!

Maja: Šizofreničarko, pali!
 

Po završetku invazije na dvor, Bebi Dol se po ko zna koji put sukobila sa Majom Nikolić, koja je nekadašnju predstavnicu na izboru za "Pesmu Evrovizije“ nazvala šizofreničarkom.

"Majo, stidi se! Majko dvoje dece, sram te bilo! Sva si plastična, i noge i ruke i grudi, cela si veštačka!", obratila se Bebi koleginici u svom prepoznatljivom maniru, na šta je Maja konstantno ponavljala jednu rečenicu.

"Šizofreničarko, pali!", uzvikivala je Maja dok je ležala na krevetu.

"Ko je, bre, šizofreničarka, ko? I gde da palim, a? Sram te bilo, u tvom vokabularu imaš 20 reči koje konstantno ponavljaš. Sram te bilo, majko dvoje dece. Sram da te bude!", uzvratila je Bebica, posle čega je izašla u dvorište.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online