Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 11.01.2011.
13:16
Vestionline A

Šest novih rijalitija u 2011!

Samo tokom 2011. očekuje nas nekoliko serijala, što dobro poznatih rijalitija poput “Velikog brata” i “Ja imam talenat”, tako i novih emisija kao što su “Dvor”, “Top-model” i “Domaćine, oženi se”, a postoje indicije i da će se realizovati prvi “X faktor” u Srbiji.

Gledaćemo svetski poznati šou "Domaćine oženi se" na Prvoj srpskoj televiziji.
 

Sudeći po tome kako jedan rijaliti zamenjuje drugi na našim kanalima, čini se da su domaće televizije pronašle idealan recept kako da uz minimalni kreativni trud održe gledanost tokom čitave godine.


“Dvor”


Prvi sa emitovanjem startuje TV “Pink” sa rijalitijem “Dvor”, u čije će se odaje u nedelju useliti 24 poznate ličnosti koje će se boriti za nagradu od 50.000 evra. Slavni će živeti 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima, a na raspolaganju će im biti sav luksuz.


Svake nedelje biraće se kralj i kraljica, a slično kao u „Farmi“, oni će birati svoje sluge. Osim sluga, biraju se dvorske dame, ali i dvorske lude, robovi... Takmičari će se boriti u srednjovekovnim viteškim sportovima poput mačevanja, ali i u plesovima na balovima.

Željko Mitrović plasira novi rijaliti na Pinku


„Veliki brat”


Nova sezona popularnog rijaliti formata “Veliki brat”, u kojoj će po prvi put pravo učešća imati i takmičari iz Hrvatske, očekuje se na proleće. Koncept ostaje nepromenjen, a produkcija trenutno traga za idealnim voditeljima. U međuvremenu, u Hrvatskoj vlada prava pomama za ulaz u kuću na Košutnjaku, a na audicijama je učestvovalo više od 5.000 kandidata, od kojih su neki došli i iz Slovenije.


Svi su željni lake i brze zarade, te im nije smetalo da odgovaraju na intimna pitanja poput: “Koliko često imate intimne odnose?”, “Koliko često se napijete?” i slično. Prve audicije u Srbiji počinju ove nedelje u Čačku.

Transformacija


“Prva” televizija uskoro će svojim gledaocima ponuditi još jedan rijaliti čiji će zadatak biti da u potpunosti transformiše izgled neke osobe.

 

U emisiji će učestvovati oni koji nisu zadovoljni svojim izgledom, kojima će u ostvarenju njihovih želja pomagati estetski hirurzi, frizeri, šminkeri, stilisti...
 


“Top-model”


“Prva” televizija ovog proleća donosi još jedan rijaliti kreiran po svetski poznatom formatu “Amerikas nekst top model”, koji mladim devojkama pruža priliku da postanu supermodeli.
Pobednica će potpisati ekskluzivni ugovor, a njeno lice će se naći na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa. Šuška se da bi voditeljka ovog rijalitija mogla biti bivša učesnica “Survajver” Katarina Vučetić, koja se i sama bavi manekenstvom.

Rijaliti koji će prvi put biti kod nas na televiziji


“Ja imam talenat”


Zabavni rijaliti serijal, koji je ostvario veliki uspeh tokom prve sezone, trenutno je u montaži, a biće uskoro emitovan na RTS-u. Žiri u sastavu Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac ponovo će odlučivati ko od nekoliko hiljada kandidata koji su se prijavili za ovaj šou zaslužuje da se nađe u borbi za veliku novčanu nagradu i za ekskluzivni ugovor koji će im pomoći da ostvare svetsku karijeru.


“Domaćine, oženi se”


Ovo će biti šou osmišljen prema uspešnom formatu „Farmer Wonts A Wajf“, koji ima zahtevan zadatak - da pomogne srpskim domaćinima da pronađu ljubav. Tokom emisije gledaoci “Prve” će imati priliku da se upoznaju sa načinom života srpskih seljaka kojima fali samo jedno da bi bili srećni: srodna duša. Voditeljski zadatak poveren je glumici Tijani Čurović, a emitovanje se očekuje na proleće.

POVEZANE VESTI

Utorak 11.01.2011. 14:03
narode. sedi i uzivaj ! ne obracaj te paznju na totalnu ekonomsku katastrofu srbije.
Utorak 11.01.2011. 19:03
zvaka za seljaka..hleba i igara...put bez povratka a deca su nekad mogla da gledaju branka kockicu, i da legnu da spavaju mirno posle laku noc deco...a danas koga briga za decu kad roditelje nema ko da kontrolise, oni su izgleda hipnotisana gomila...
Utorak 11.01.2011. 19:29
Sad će narod da moli da se Mitrović kandiduje za predsednika države !!! Ulepšao im je život ! Može hleb da bude 100 dinara , nije problem, bitno je da naši prostaci gledaju cige , drolje i propalice na tv-u ! To je elitra srpskog naroda ! Jednom sam čuo jednu komšinicu debilku koja ima ćerku od 2 godine i javno kaže da bi želela da njena ćerka postane neka ličnost u Grandu ! Ej Srbijo Bedo !!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online