Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 11.03.2016.
13:30
Vestionline A

Ceo Balkan se oprašta od Gage: Zbogom, legendo!

Vest o smrti glumca Dragana Nikolića potresla je ceo region. U svim domaćim medijima i na društvenim mrežama njegove kolege, javne ličnosti, ali obični građani, poštovaoci njegovog dela opraštaju se od slavnog glumca, uz duboko žaljenje zbog odlaska velikana srpskog glumišta.

Glumac Sergej Trifunović napisao je: "Ćale: Jedini si. Najlepši, najšarmantniji, najduhovitiji, najluđi, najgospodstveniji, najtopliji, najdivniji. Neponovljiv. I da ti kažem: najživlji od svih živih stvorova koje znam. I takav ćeš biti dok me bude".

Oglasio se i doajen srpskog glumišta Bata Živojinović, koji je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj su on i Dragan Nikolić sa sinimanja filma "Čardak ni na nebu ni na zemlji".

"Zbogom, moj mlađi brate. Beograd bez tebe više neće biti isti", napisao je Bata.

I glumac Andrija Miloševićse na svom Fejsbuk profilu oprostio od velikog glumca.

 

Ne znam sta znaci tacno kada za nekoga kazes da je legenda,ali znam da je to sigurno Gaga Nikolic.Ako legende moraju... Posted by Andrija Milošević on Friday, March 11, 2016

Srpska spisateljica Isidora Bjelica se od Gage oprostila jednostavim, ali potresnim rečima: Zbogom prijatelju. Na ovoj planeti smo svi jako kratko a ti si talentom i dušom osvojio večnost odavno.

I pisac Mirjana Bobić Mojsilović oprostila se od Dragana rečima: "Slava mu", uz retrospektivu top 10 Gaginih uloga.

Vest o smrti Gage Nikolića obišla je region, a tim povodom oglasila se hrvatska glumica Nataša Janjić koja je poručila:

"Od detinjstva je moja velika ljubav. Kakav Bred Pit! Nikad neću zaboraviti kad su nas skupa vozili na snimanje. Ja već glumica, ali u istom autu sedim i šalim se, onako blisko i kao da sanjam, s Legendom. Ostao zgodan, frajer i šmeker, preduhovit, a doteran i gospodin. Baš kao što si ono kao zamišljao. Istinska zvezda. Ma šta reći? Zbogom, dragi Gaga. Zvezda ka zvezdama".

 

Od djetinjstva je moja velika ljubav. Kakav Bred Pitt! Nikad necu zaboraviti kad su nas skupa vozili na snimanje. Ja vec... Posted by Natasa Janjic on Friday, March 11, 2016

Hrvatska glumica Mia Begović je povodom smrti Gage Nikolića kratko je napisala: "Posljednji pozdrav dragi Gaga!".

I bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić potresen je Nikolićevim odlaskom.

"Otišao si tamo gde će se tvoja ljudskost nagraditi. Zbog tebe sam ostavljao igru,dok sam bio vani sa prijateljima.Trčao u kuću da gledam tvoje serije i filmove. Zbog takvih glumaca sam upisao i akademiju. Zbog takvih ljudi se ovaj posao ceni, poštuje i voli! Imao sam tu čast deliti s tobom kadar, vreme, prostor, priču, osmeh... Neka ti Bog Dragi podari mir i sve najbolje. Saučešće porodici i svim prijateljima... Svima onima, koji su ovog čoveka osećali svojim, na bilo koji način..."

 

Otišao si tamo gdje će se tvoja ljudskost nagraditi.Zbog tebe sam ostavljao igru,dok sam bio vani sa prijateljima.Trčao... Posted by Enis Bešlagić - oficijelna stranica on Friday, March 11, 2016

Dragan Nikolić je umro danas u 73. godini, a vest o njegovoj smrti objavili su svi mediji u regionu sa uglavnom jednostavnim naslovom: Zbogom legendo!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online