Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 05.01.2012.
20:12
tportal A

Najbolje filmske tuče

Odlazak u bioskop može da bude pravo terapeutsko iskustvo. Možete dobro da se nasmejete, rasplačete, ali vam može pomoći i da se rešite stresa nakupljenog kroz radnu nedelju gledajući dobro odrađenu makljažu u kojoj negativci dobiju ono što im sleduje, dok sami zadržavate svoju kočnicu što se tiče stvarnog nasilja. Podsetimo se nekih od najpoznatijih filmskih tuča.

Čak Noris i Brus Li - najveći junaci kung-fu filmova
 

Brus Li - Zmajevo gnezdo

Naravno, ništa ne bi prošlo bez Brus Lija i njegovih neverovatnih borilačkih veština. . Jednako kao i Lijeva veština, poslednja borba u dvorani ogledala, u kojoj borilački majstor mora ne samo da nadjačati, nego i da nadmudri svog protivnika, ušla je u filmsku legendu. U vizuelnoj upečatljivoj sceni i danas gledaoce hipnotiše očaravajući prikaz jedinstvenog talenta velikog Brus Lija.

 

Luk Skajvoker i Dart Vejder - Imperija uzvraća udarac

Ovaj klasični dvoboj svetlosnim mačevima emotivna je središnjica kompletne sage Ratova zvezda, a ujedno i jedna od najpoznatijih scena naučne fantastike.

Pogledajte još jednom ovu scenu.

Roki Balboa i Apolo Krid - Roki

Priča Silvestera Stalonea koja mu je obezbedila nominacije za Oskara za najbolji scenarijo i najbolju glavnu ulogu, po mišljenju mnogih obožavatelja pretočena je u možda najbolji sportski film svih vremena.

Nevesta protiv svih - Kil Bil


Saga Kventina Tarantina pravo je malo ljubavno pismo među kung-fu filmovima i špageti vesternima. Prvi deo priče kulminira zaista krvavom scenom borbe u kojoj lik Ume Turman nastavlja svoj put osvete s ciljem da precrta još jedno ime u svojoj crnoj knjižici.

Elen Ripli protiv Ejlijena

Nakon što su joj krvoločni venzemaljci poubijali celu posadu broda i gotovo ceo odred marinaca s kojima je došla po osvetu, Sigurni Viver u drugom nastavku ovog kultnog SF horor serijala napokon ima oružje kojim može da uzvrati udarac.

Edvard Norton protiv samog sebe - Borilački klub

Za očekivati je da će biti dosta tučnjave u filmu pod imenom "Borilački klub", ali među svima njima najčudnija i svakako najpamtljivija je borba Edvarda Nortona s – Edvardom Nortonom!

Neo i agent Smit - Matrix

Matrix se nije pokazao samo kao ogroman uspeh bioskopima, nego je i izmenio pravila filmske industrije postavivši standarde za novu deceniju.

Naravno i pored nabrojanih filmova, postoje i oni koje smo propustili da pomenemo, ali svakako nismo zaboravili Ekvilibrijum i Kristijana Bejla, kao ni čuvenog Žan Klod Van Dama u "Osveti blizanaca", kao ni Stiven Sigala.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.01.2012. 20:19
UDRI Brus Li, tepaj Brus Li, pobedi gi sviiiiii, ne daj niki, da preživi, od ti ološiiiii...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online