Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 06.02.2011.
18:32
S. Lalić - Vesti A

Rumljanin pod zaštitom Anđeline Džoli

Glumac Vladimir Grbić, član Narodne pozorište u Subotici, pamtiće proteklu godinu po saradnji sa čuvenom holivudskom divom Anđelinom Džoli. Čuvena holivudska diva, u čijem rediteljskom prvencu "Bezimena ljubavna priča" igra epizodnu ulogu, oborila ga je s nogu kao spontana i prijatna osoba.

- Pre četiri godine bio sam u jednom budimpeštanskoj producentskoj kući. Kad je Anđelina baš preko te kuće tražila glumce koji govore srpski, oni su me pozvali.

Uspešno sam prošao kasting i deset dana kasnije su me obavestili da sam dobio ulogu u tom filmu - priča 30-godišnji Rumljanin.

GLUMIO POKERAŠA: Vladimir Grbić

- Odala mi je tajnu da je odmah pokazala prstom na moju fotografiju. Rekla je svojim asistentima: To je on!

Dobio sam ulogu policajca, igrača pokera koji pobeđuje u partiji posle koje sledi eksplozija bombe. U tom metežu zbrinjavam ranjenike. Tri dana sam smo snimali bez prestanka.

Bred Pit, Nikola Đuričko i Anđelina Džoli

Velika zvezda je prema Vladimiru bila prilično blagonaklona.


- Pohvalila me je, rekla mi je da sam profesionalac koji poseduje prirodnu ležernost što će mi otvoriti vrata budućih projekata. Nisam neskroman, ali moram da kažem da sam ušao u njenu evidenciju i za buduće filmove.

Svi članovi ekipe su bili veoma ljubazni. Anđelina je veoma pristupačna, komunikativna i prijatna osoba. Nijednog trenutka nije pokazala ni zrnce nadmenosti. Isti je i njen muž Bred Pit.


Kad mu je objašnjavala šta očekuje od njegove uloge, Anđelina je upitala Vladimira šta će popiti:

- Bio sam malo zbunjen, a kada mi je pored ostalog ponudila i desertno vino, nadaleko čuveni bermet iz Sremskih Karlovaca, bio sam iznenađen. Pitao sam je da li ga je probala. Rekla mi je da jeste i da je oduševljena bermetom. U razgovoru je bila vrlo otvorena i spontana. Pohvalila je moj engleski.

Rekla mi je da čula dosta o staroj Jugoslaviji, da je to bila prelepa država i da dolazak na naše prostore smatra velikim profesionalnim izazovom. Zadovoljna je saradnjom sa srpskim glumcima, kaže da smo svi dobri ljudi. Tokom boravka u Budimpešti nisam primetio ekscentrično ponašanje, niti se ponašala kao razmažena zvezda. Obara svojim šarmom i dobrotom - oduševljen je Vladimir.


Mada je najviše vezan za pozorište, njegova prva ljubav je bio film. Smatra da se najveća popularnost stiče na televiziji.


- Imao sam prilike da to osetim jer sam do sada uradio četiri reklame. Kad se pojavite na malom ekranu, odmah svi znaju za vas.


Od glumačkog posla u Srbiji može da se živi, a za normalan život je neophodno raditi sa strane.


- Angažovan sam u svim predstavama u Subotičkom pozorištu. Što se tiče filma i televizije, nikada niste sigurni kada će se pojaviti neka uloga. Ipak, verujem u neko novo čudo poput role u filmu Anđeline Džoli.
 

Čekajući "Simptome"


Vladimir Grbić ima brojne nagrade. Na 54. festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine za ulogu u predstavi "Lažni napad - pogrešna odbrana" dobio je priznanje za najboljeg mladog glumca. Po oceni subotičke pozorišne publike, četiri puta je bio glumac sezone. U pozorištu upravo priprema komad "Simptomi" reditelja Filipa Markovića.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.02.2011. 08:59
Eto našeg grada list,starog dobrog drugara, koji samo sebi svojstvenim šarmom osvaja prvo medijski svet s reklamama za pivo,a zatim i samu boginju Anđelinu! Šta reći osim RUMSTERDAM RULES!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online