Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 30.04.2014.
11:22
blic.rs A

Bračna idila: Deca prljava, a Anđelina vrišti u kupatilu

U porodici Andželine i Breda valada opšti haos, navode komšije i zaposleni kod ovog slavnog para. Deca rade šta im je volja, a za to vreme glumica vrišti u kadi.

Primenjuje terapiju vrištanja: Anđelina Džoli
 

''Ne zna se ko je gori. Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude da ih disciplinuju'', pričaju komšije.


Anđelina i Bred i sami kažu da su deci prepustili vođenje kuće. To je njihovu čistačicu dovelo do ivice nervnog sloma.
 

''Njihova čistačica je na ivici. Radi od jutra do mraka jer nikad nije videla neuredniju decu. Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih insekata. Nijedno dete ne čisti za sobom, a i roditelji misle da im je to ispod časti'', otkrila je bivša dadilja.


Anđelina i Bred su zbog razmažene dece nepoželjni u 12 luksuznih hotela širom sveta. Iz svih su ih izbacili jer su klinci uništili nameštaj. Jedino ko je i malo savestan je Bred. On ujutro priprema doručak, dok Anđelina, koja jedva zna da ispeče jaje, vežba, vodi decu u muzeje i priprema im tematske zabave. Bred je dvorac u Francuskoj pretvorio u bunker za zombije, koji deca obožavaju.


''Anđelina je najslabija karika u porodici. Kada god se pojavi problem, ona samo nestane ili ode na terapiju vrištanja. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila'', kaže dadilja koja još otkriva da se u njihovom domu priča isključivo na francuskom.


Iako imaju milione, Anđelina i Bred deci ne kupuju ništa skupo. Često nose odeću iz "second hand" butika, a za Božić i druge praznike svi poklanjaju isključivo stvari koje su sami napravili.


Kambodžanac Medoks (12) stalno maltretira mlađu braću i sestre, a Vijetnamca Paksa (10) su izbacili iz škole jer je udario učenika. Zahara (9) iz Etiopije je opsednuta šminkom, Šajlo (7) nosi samo mušku odeću, Noks (5) je lud za mačevima i boji se vode, a Vivijen (5) je prava mala princeza.

POVEZANE VESTI

Sreda 30.04.2014. 17:47
"...Anđelina i Bred i sami kažu da su deci prepustili vođenje kuće."... "...Anđelina i Bred su zbog razmažene dece nepoželjni u 12 luksuznih hotela širom sveta.".... ".... Jedino ko je i malo savestan je Bred. On ujutro priprema doručak, dok Anđelina, koja jedva zna da ispeče jaje,...." "...Anđelina je najslabija karika u porodici. Kada god se pojavi problem, ona samo nestane ili ode na terapiju vrištanja...." Jel' ono juče bio tekst da Anđa želi još jedno dijete...?! Po svemu sudeći ona nije sposobna da podiže ni odgaja jedno a kamoli više...Već mi je vjest o proširenju porodice nalik samo na dobar kratkotrajni marketing...?!
Sreda 30.04.2014. 11:56
Ne može čak ni da organizuje brigu o šestoro dece. Lično ne brine o njima sigurno. Malo se preračunala po pogledu broja.
Sreda 30.04.2014. 22:50
Alal vera Bredu. Oženi se "svaka čast"! Divan brak. Divna deca. Sve divno! a ha ha ha ha haaaaaaaaa Eeeee bože gospode!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online