Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 22.11.2010.
10:24
Alo A

Ceca tuži JK za 10 miliona!!!

Folk pevačica Jelena Karleuša, kako stvari stoje, svoje navode protiv folk dive Cece Ražnatović, koje je iznela u svojim beleškama na svom "Fejsbuk“ profilu, moraće da dokaže na sudu!

Naljutila je koleginica: Ceca Ražnatović
 

Kako "Alo“ saznaje od izvora bliskog Ražnatovićevoj, kap koja je prelila čašu njenog strpljenja kada je JK u pitanju jeste ta što je u svom blogu spominjala njenu decu, pa je odlučila da "presavije tabak“.

JK: Ma ništa od tužbe

 

Vest da bi uskoro mogla da se nađe na sudu nije preterano zabrinula popularnu JK, koja je čak bila spremna da se kladi da se neće sresti sa Ražnatovićevom pred sudijom. "Hajde da se vi i ja kladimo u čokoladnu bananicu da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela", rekla je Karleuša za "Alo".

"Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije 'uzela u usta' njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade. Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja", započinje priču izvor blizak Ražnatovićevoj.


"Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu", zaključuje izvor blizak Ceca.

U PR službi Cece Ražnatović nisu hteli da nam potvrde, ali ni da demantuju informaciju. "Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar", rečeno je iz Cecinog PR tima.

Ponedeljak 22.11.2010. 10:47
Dvije dive??? Zajedno imaju skole kao moja baba! Da nismo narod koji veliku dijasporu nikada ni preko granice presle ne bi! O njihovim kvalitetima ne bih mnogo!
Ponedeljak 22.11.2010. 13:37
http://www.vesti-online.com/profil/3536/brankorajcevic/blog/ 47/Moj-kutak--Vase-mesto
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online