Ponedeljak 22.11.2010.
10:24
Alo

Ceca tuži JK za 10 miliona!!!

Naljutila je koleginica: Ceca Ražnatović
 

Kako "Alo“ saznaje od izvora bliskog Ražnatovićevoj, kap koja je prelila čašu njenog strpljenja kada je JK u pitanju jeste ta što je u svom blogu spominjala njenu decu, pa je odlučila da "presavije tabak“.

JK: Ma ništa od tužbe

 

Vest da bi uskoro mogla da se nađe na sudu nije preterano zabrinula popularnu JK, koja je čak bila spremna da se kladi da se neće sresti sa Ražnatovićevom pred sudijom. "Hajde da se vi i ja kladimo u čokoladnu bananicu da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela", rekla je Karleuša za "Alo".

"Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije 'uzela u usta' njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade. Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja", započinje priču izvor blizak Ražnatovićevoj.


"Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu", zaključuje izvor blizak Ceca.

U PR službi Cece Ražnatović nisu hteli da nam potvrde, ali ni da demantuju informaciju. "Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar", rečeno je iz Cecinog PR tima.

2024 © - Vesti online