Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.10.2010.
14:18
V. Tasić - Vesti A

Nisam Mladena uhvatila u prevari

Poslednjih nekoliko meseci estrada bruji o problemima Maje Marijane (38) i njenog nevenčanog supruga Mladena Šmakića. Kako kažu njene kolege, dok ona radi kao crnac, on nemilice troši njen novac, navodno je i vara, a priča je dodatno podgrejana njenim izbegavanjem da govori o svemu. Ali, posle dvomesečnog ćutanja, Maja je odlučila da "otvori dušu" za "Vesti" i jednom zasvagda stavi tačku na sve tračeve.

- Sigurna sam da nema braka u kome nije bilo krize. Razmirice, sukobi mišljenja, nekad prezasićenje, deo su bračnog života. Odavno sam shvatila da je brak kakav imaju moji roditelji danas prava retkost. Moji mama i tata su zajedno 40 godina, obožavaju se, nigde ne idu jedno bez drugoga. U današnje vreme, to je gotovo nemoguće. Previše je iskušenja, slobode, a premalo morala. Ni muškarci, ni žene ne prezaju više ni od čega - kaže Maja.

Maja Marijana

Priča se da ste Mladena nedavno uhvatili u prevari, kao i pre nekoliko godina kad ste mu oprostili neverstvo?


- Ta priča "od pre nekoliko godina" je bajata i datira još iz vrememna kada smo se zabavljali. Živimo zajedno 11 godina, a da sam ga nedavno uhvatila sa drugom jednostavno nije tačno! Niti sam ga nahvatala, niti on išta priznaje. Ko zna, možda je vešt, pa uspeva da sakrije! Uglavnom, na svakom koraku mi dokazuje svoju ljubav i govori da sam jedina žena koju voli, da me ne bi menjao ni za milion drugih.
 

Kako ste se oslobodili sumnji?
 

- Pametniji popušta. Za ovih 11godina zajedničkog života svašta smo prošli. Kao i svi parovi, imali smo mnogo lepih i manje lepih trenutaka, ali iz svega sam uvek izlazila jača, tolerantnija, sigurnija u sebe. Ne mora se uvek terati "mak na konac". Umem da praštam jer bez praštanja bi bilo nemoguće živeti. Uglavnom, ne osećam se ugroženom. Nije mi muž stvorio karijeru, ne moram da čekam da on zaradi i nešto mi da, već zarađujem sama, ekonomski sam nezavisna.
 

Koliko vam smeta što estrada bruji o vašim svađama?
 

 

- Baš me briga! Ne pada mi na pamet da poričem da se svađamo. Istresemo iz sebe ono što imamo i guramo dalje, tako je mnogo zdravije. Znam mnoge parove koji glume kako su u idealnim vezama, smeškaju i maze, a ovamo samo gledaju kako da jedno drugom zariju nož u leđa. To je meni strašnije od bilo kakve svađe.
 

Priča se da ste bili u iskušenju da zauvek napustite Mladena?
 

- Verovatno je malo žena koje nikada nisu poželele da se okrenu i odu. Ali, to je najlakše. Ništa jednostavnije nego odustati, raskantati se i sve rasturiti. Samo, to i nije neko rešenje. Neću da odustanem. Zar da 11 godina rada, truda, ljubavi, krvi i znoja bacim pod noge? Zar da posle neka druga dođe na gotovo i uživa u plodovima mog rada? E, pa, neće moći! Osim toga, Mladen mi dokazuje da me zaista voli.

Recept za spas braka

 

- Prvo, treba shvatiti da su muškarci poligamna bića, željna osvajanja i samodokazivanja. Žao mi je žena koje slušaju bajke zauzetih muškaraca i padaju na njihove otrcane fore. Treba se pomiriti sa činjenicom da su muškarci kukavice i da smo mi žene mnogo jače od njih.

 

U braku treba pričati, pričati i pričati. Ljubav ipak na kraju pobedi. Ne sme se od muškaraca očekivati nemoguće. Nisu oni centar sveta. Žena treba da se okrene oko sebe i posveti lepšim stvarima. Nikada nisam posustala, ne mogu da dozvolim da moje ćerke imaju majku mekušca. Od mene treba da vide da ništa nije nepremostivo - smatra Maja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online