Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 26.06.2014.
22:44
alo.rs A

Maja Marijana napustila muža

Pevačica Maja Marijana navodno je ponovo doživela fizičko zlostavljanje od strane supruga Mladena Šmakića, posle čega je odlučila da ga ostavi, tvrde beogradski mediji.

Napustila muža: Maja Marijana
 

Njegovo odsustvo iz stana u kom su živeli zajedno iskoristila je kako bi sa ćerkom pobegla od njega, a kada je pretukao njenog druga i nju izvređao, on joj je tada oduzeo telefone, piše ''Alo''.

''Maja je posle incidenta otišla kući i pokupila najosnovnije stvari i sa ćerkom na brzinu napustila stan dok Mladena nije bilo. Sada je kod prijateljice, ne izlazi uopšte, jer se, kako je i sama rekla, boji za svoju bezbednost. U trenutku rasprave između nje i Šmakića, on joj je uzeo oba telefona koja je imala i zato sada ne može niko da je dobije. Sve stvari su joj ostale kod njega. Ona očekuje da se njen suprug oglasi, jer je najavio da će poslati saopštenje medijima, a nakon toga ona će organizovati konferenciju za štampu. Trenutno prolazi kroz pakao i uopšte joj nije svejedno'', otkrio je izvor za ''Alo''.


''Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i, poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje'', rekla je nedavno Maja.

Pročitajte još:

* Maja Marijana opet s mužem koji ju je pretukao?

* Maju Marijanu pretukao muž, završila u Hitnoj

* Maja Marijana: Žene, krenite na kik- boks!

* Majini prijatelji: Nije prvi put da je muž tuče

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.06.2014. 23:57
"....očekuje da se njen suprug oglasi, jer je najavio da će poslati saopštenje medijima...." ".....Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći....." Е ПА ЗАИСТА НЕКА ИДЕ СВЕ У 3 ПМ КАДА СВАКА ПЕВАЉКА СЕБЕ НАЗИВА ЈАВНОМ ЛИЧНОШЋУ И САЗИВА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ГДЈЕ ДО У СИТНА ЦРЕВЦА ИЗНОСИ СВОЈУ ИНТИМУ.....ФУУУУУУУУУУУУУУУУЈ ЖЕНО ИДИ АДВОКАТУ, ПОЛИЦИЈИ И ОСТАЛИМ НАДЛЕЖНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА ПА ТАМО РЈЕШАВАЈ СВОЈЕ БРАЧНЕ И ВАНБРАЧНЕ ПРОБЛЕМЕ !!! ЈАВНОСТ ТЕ ЗНА ПО ТВОЈИМ ПЈЕСМАМА И ТАКО НЕКА ОСТАНЕ................
Petak 27.06.2014. 08:50
Jednom istuče, istučiće i drugi put, i treći put, sve dok mu se dozvoljava...
Četvrtak 26.06.2014. 23:20
kad je nosila helanke pa je svaki po guzi lupa...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online