Četvrtak 26.06.2014.
22:44
alo.rs

Maja Marijana napustila muža

Napustila muža: Maja Marijana
 

Njegovo odsustvo iz stana u kom su živeli zajedno iskoristila je kako bi sa ćerkom pobegla od njega, a kada je pretukao njenog druga i nju izvređao, on joj je tada oduzeo telefone, piše ''Alo''.

''Maja je posle incidenta otišla kući i pokupila najosnovnije stvari i sa ćerkom na brzinu napustila stan dok Mladena nije bilo. Sada je kod prijateljice, ne izlazi uopšte, jer se, kako je i sama rekla, boji za svoju bezbednost. U trenutku rasprave između nje i Šmakića, on joj je uzeo oba telefona koja je imala i zato sada ne može niko da je dobije. Sve stvari su joj ostale kod njega. Ona očekuje da se njen suprug oglasi, jer je najavio da će poslati saopštenje medijima, a nakon toga ona će organizovati konferenciju za štampu. Trenutno prolazi kroz pakao i uopšte joj nije svejedno'', otkrio je izvor za ''Alo''.


''Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i, poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje'', rekla je nedavno Maja.

Pročitajte još:

* Maja Marijana opet s mužem koji ju je pretukao?

* Maju Marijanu pretukao muž, završila u Hitnoj

* Maja Marijana: Žene, krenite na kik- boks!

* Majini prijatelji: Nije prvi put da je muž tuče

2024 © - Vesti online