Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.09.2010.
09:19
Press A

Milena i Nemanja izbačeni iz ''Granda''

Pevači Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović izbačeni su iz ''Granda" i nastaviće karijeru pod okriljem izdavačke kuće ''Siti rekords'', saznaju beogradski mediji

Iako se spekulisalo, kako navodi ''Press'', da će im prvi čovek ''Granda'' Saša Popović oprostiti neprimereno ponašanje na ''Farmi", Milena i Nemanja će nastaviti karijeru na drugom mestu.

Novi članovi ''Siti rekordsa'': Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Prema pisanju beogradskog lista, Nemanja je zatečen odlukom Saše Popovića.

- Sve se desilo iznenada! Pre nekoliko dana videli smo se sa Popovićem i tada smo se dogovorili da ostanemo u ''Grandovom" jatu. Međutim, Saša nas je prekjuče ponovo pozvao i rekao da prelazimo u „Siti rekords"! Rastali smo se kao ljudi i bez negativnih emocija. Ispričao sam se sa direktorom i zaključio da nam je karijera sigurna u ''Sitiju", jer je to jaka produkcijska kuća u kojoj ćemo imati dobre uslove. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno da odem iz ''Granda", jer sam ga gledao kao svoju kuću, a ljude u njemu kao članove porodice. Sve ovo što mi se dešava je vrlo neobično. Nisam ni srećan ni tužan, još uvek mi se emocije nisu slegle - kaže Nemanja za Press, otkrivši da od završetka ''Farme" nije imao nastupe.

- Sada kada je naš status jasan počinjemo sa tezgama. Večeras ću nastupati u Skoplju - kaže Stevanović.

Milena je istakla da je iznenađenja odlukom Saše Popovića, ali dodaje da kreće u ''nove radne pobede''.

- Posle odmora na Tenerifama puni smo energije... Pripremam singl za ''Siti rekords", dok Nemanja vredno radi na novom albumu - kazala je ona za ''Press''.

Direktor „Grand produkcije" Saša Popović objasnio je da je odluku da Milena i Nemanja karijere nastave na drugom mestu doneo na sastanku sa čelnim ljudima Pinka.

- Iako je bilo odlučeno da Nemanja i Milena ostanu u ''Grandu", na sastanku sa Milicom i Željkom Mitrovićem doneo sam odluku da raskinem ugovor s njima bez ikakve nadoknade. Oni su potpisali novi ugovor sa ''Siti rekordsom" i svoje pesme će izdavati za tu kuću. Odmah posle sastanaka sa Mitrovićima video sam se Milenom i Nemanjom, izneo im zajedničku odluku i oni su to prihvatili. Ne bih da komentarišem kako sam se osećao u tom trenutku i da li mi je bilo žao, najbolje je da pitate njih kako su se osećali. Milena i Nemanja neće moći da se pojavljuju u ''Grandovim" emisijama do daljnjeg - rekao je Popović za beogradski list.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online