Subota 04.09.2010.
09:19
Press

Milena i Nemanja izbačeni iz ''Granda''

Iako se spekulisalo, kako navodi ''Press'', da će im prvi čovek ''Granda'' Saša Popović oprostiti neprimereno ponašanje na ''Farmi", Milena i Nemanja će nastaviti karijeru na drugom mestu.

Novi članovi ''Siti rekordsa'': Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Prema pisanju beogradskog lista, Nemanja je zatečen odlukom Saše Popovića.

- Sve se desilo iznenada! Pre nekoliko dana videli smo se sa Popovićem i tada smo se dogovorili da ostanemo u ''Grandovom" jatu. Međutim, Saša nas je prekjuče ponovo pozvao i rekao da prelazimo u „Siti rekords"! Rastali smo se kao ljudi i bez negativnih emocija. Ispričao sam se sa direktorom i zaključio da nam je karijera sigurna u ''Sitiju", jer je to jaka produkcijska kuća u kojoj ćemo imati dobre uslove. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno da odem iz ''Granda", jer sam ga gledao kao svoju kuću, a ljude u njemu kao članove porodice. Sve ovo što mi se dešava je vrlo neobično. Nisam ni srećan ni tužan, još uvek mi se emocije nisu slegle - kaže Nemanja za Press, otkrivši da od završetka ''Farme" nije imao nastupe.

- Sada kada je naš status jasan počinjemo sa tezgama. Večeras ću nastupati u Skoplju - kaže Stevanović.

Milena je istakla da je iznenađenja odlukom Saše Popovića, ali dodaje da kreće u ''nove radne pobede''.

- Posle odmora na Tenerifama puni smo energije... Pripremam singl za ''Siti rekords", dok Nemanja vredno radi na novom albumu - kazala je ona za ''Press''.

Direktor „Grand produkcije" Saša Popović objasnio je da je odluku da Milena i Nemanja karijere nastave na drugom mestu doneo na sastanku sa čelnim ljudima Pinka.

- Iako je bilo odlučeno da Nemanja i Milena ostanu u ''Grandu", na sastanku sa Milicom i Željkom Mitrovićem doneo sam odluku da raskinem ugovor s njima bez ikakve nadoknade. Oni su potpisali novi ugovor sa ''Siti rekordsom" i svoje pesme će izdavati za tu kuću. Odmah posle sastanaka sa Mitrovićima video sam se Milenom i Nemanjom, izneo im zajedničku odluku i oni su to prihvatili. Ne bih da komentarišem kako sam se osećao u tom trenutku i da li mi je bilo žao, najbolje je da pitate njih kako su se osećali. Milena i Nemanja neće moći da se pojavljuju u ''Grandovim" emisijama do daljnjeg - rekao je Popović za beogradski list.

2024 © - Vesti online