Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.08.2010.
12:00
S. Đurić - Vesti A

Pevači i ovo leto provode radno

Iako se mnoge estradne zvezde srpske estrade žale da više ništa nije kao pre i da je sve manje posla, posebno u dosadašnjoj meki za dobru zaradu Crnogorskom primorju, većina njih je našla rešenje. Dosta njih plašeći se da će u Crnoj Gori i ove godine turistička sezona biti slaba i tako ostati kratkih rukava, okrenula se Grčkoj.

Mladi pevač "Granda" Jovan Stefanović već je ugovorio nastupe za celo leto u ovoj zemlji.


- Presrećan sam. Nisam očekivao da ću toliko raditi s obzirom na to da imam samo 20 godina. Leto ću provesti radno u Grčkoj. Zakazao sam nastupe i u Crnoj Gori, ali Grčka mi je primamljivija - kaže Jovan Stefanović.


Pobednik poslednje sezone "Zvezda Granda" Darko Lazić već je otputovao u Grčku, gde na Halkidikiju ima zakazane nastupe. Ovo je prvi put da neki srpski pevač peva isključivo za naše turiste u ovom popularnom letovalištu.


- Darko će nastupiti u Paraliji, Stavrosu i Pefkohoriju u velikim diskotekama. Pošto je Crna Gora već godinama unazad slabo posećena kada su klubovi u pitanju, mi smo rešili da utabamo teren na grčkom primorju - kaže Slobodan Madić, menadžer ovog mladog pevača.


Nataša Bekvalac i ove godine ostaće verna klubovima na Crnogorskom primorju.


- Leto ću provesti radno u Crnoj Gori u hotelu "Splendid", gde ću ujedno i odmarati. Posle toga kao i svake godine, Danilo i ja odlazimo na naše omiljene plaže na Mikonosu - kaže Nataša Bekvalac.


Folk pevač Dragan Kojić Keba kaže da za onog ko hoće da radi uvek ima posla.


- Ne brinem se, jer uvek za sebe nađem posla. Ljudi znaju da prepoznaju kvalitet, tako da se ja ne bojim. Situacija nije nimalo bajna, ali uvek se nađe neka tezga. Standardno imam nastupe u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, ali još ne znam gde ću tačno pevati, ali sam siguran da neću ostati bez tezge - kaže Dragan Kojić Keba.


I Saša Matić se slaže da situacija na estradi nije sjajna, i da je sve manje posla, ali ga to ne zabrinjava.


- S obzirom na to kakva je kriza ne žalim se. Imam zakazane nastupe po Hrvatskoj, na primorju, kao i Crnoj Gori. Ujedno ću iskoristiti boravak na Hrvatskom primorju da skoknem sa porodicom do Novog Vinodolskog i nedelju dana se odmorim. Inače, ostatak leta mi je radan. Sviraću i pevaću, tako da ćemo se i publika i ja lepo zabaviti - kaže Saša Matić.


I pevačica Maja Nikolić ovog leta se preselila u Grčku.


- Pevaću u raznim gradovima širom Grčke, kao i na Kipru, gde ću nastupati na izbornoj konvenciji jednog od kandidata za predsednika. Ne žalim se, iako je generalno manjak posla, mene to ne dotiče - kaže Maja Nikolić.


Sve "Zvezde Granda", među kojima Milica Todorović, Stevan Anđelković, Bane Mojićević i drugi, osim Tanje Savić, koja im se ne može pridružiti ovog leta zbog trudnoće, preseliće se na Crnogorsko primorje. Oni će ulepšati letovanje svim svojim obožavaocima koji se zateknu u nekom od primorskih letovališta od Bara do Kotora.
 

Brena i Ceca odmaraju


Lepa Brena, koja je nedavno imala manji hirurški zahvat, odlučila je da leto provede sa porodicom. Pevačica je poslednjih meseci mnogo radila, tako da želi sebi da da oduška i pripremi se za predstojeću jesen, kada je čekaju nastupi i naporan rad. Ona će kao i svake godine krstariti Jadranom i Mediteranom.
I Svetlana - Ceca Ražnatović će i ove godine već tradicionalno leto provesti sa porodicom u svojoj kući na Kipru.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online