Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.06.2017.
15:12
D. Petrović - Vesti A

Buran život Nataše Bekvalac: Iz braka u brak

Nataša Bekvalac (35) ne gubi vreme. Još se nije ni osušilo mastilo na papirima za razvod od Ljube Jovanovića, a ona uveliko planira zajednički život i bebu sa novim dečkom Lukom Lazukićem. Kako pišu beogradski mediji, par je tokom nedavnog odmora na Ibici odlučio da započne zajednički život, iako su u vezi tek nešto više od mesec i po dana. Sama Nata je javno na svom nedavnom nastupu priznala da se "ludo zaljubila". Da li će, možda, pred matičara po treći put? S obzirom na to da se prethodna dva puta tajno udala, čemu menjati tradiciju, a mediji će već svakako saznati kad sve prođe.

N. Durović
Veliki planovi: Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Novosadska lepotica sa beogradskom adresom uvek je vodila buran ljubavni život. Još kao maloletna klinka pobegla je u Crnu Goru kod dečka, što je izazvalo lom u njenoj porodici. Otac je uspeo da vrati ćerku u Novi Sad, ali već tada je svima bilo jasno da se Nata ne da zauzdati. Na početku pevačke karijere zabavljala se sa prilično starijim biznismenom Miodragom Kostićem, ali ni on nije uspeo da smiri njen temperament. A, onda se zaljubila u vaterpolistu Danila Ikodinovića. Proglašeni su za najlepši par, usledilo je bajkovito venčanje, rođenje ćerkice Hane i mnogi su mislili da se Nataša konačno skrasila. Ali, avaj. Brak sa Ikodinovićem je potrajao svega pet godina. Burno su se razveli, a ona je utehu vrlo brzo pronašla. Posle prolazne avanture sa bivšim rukometašom Ljubom Jovanovićem, nizali su se razni muškarci u njenom životu, od bogatog kosovskog biznismena Ćazima Osmanija do manekena Vlade Vuksanovića s kojim je bila verena.

Ko je Luka?

Luka Lazukić se potpuno uklapa u profil muškarca koje voli Nataša. Bivši je sportista, tačnije košarkaš. Po okončanju sportske karijere postao je IT stručnjak i danas je jedan od najuspešnijih preduzetnika u Beogradu. Suvlasnik je kompanije za programiranje i digitalne medije, bavi se osmišljavanjem raznih aplikacija i platformi. Strastveni je motociklista, kao i Natašin bivši muž Danilo Ikodinović, i učestvuje na raznim moto-skupovima. Jednom prilikom je rekao da voli žene sa tetovažama, a Nata ih ima nekoliko na telu.

- Tetovaže na određenim mestima urađene kvalitetno mogu vrlo lepo da izgledaju na jednoj ženi - rekao je Lazukić. Razveden je i ima ćerkicu iz prvog braka, baš kao i Nataša.

- Ja ne znam da napravim razliku između zaljubljenosti i ljubavi jer sam veoma emotivna. Nikada nisam znala da se postepeno zaljubljujem. Uvek je to bila prava eksplozija emocija. I uvek sam slušala samo svoje srce - rekla je Nataša jednom prilikom.
Pred oltar odlazi po drugi put 2015. sa Ljubom Jovanovićem, koji joj je bio uteha posle razvoda. Još jedno tajno venčanje, ali i brak koji je potrajao dve godine. Da li će Lazukić uspeti da smiri njen temperament? Ko to zna, verovatno ni ona sama.

Rođena za velike stvari

- Ma koliko zvučalo čudno, zadovoljna sam što moj život nije prosek, već pun ekstrema, uspona i padova, velikih ljubavi i velike tuge... Ja sam jednostavno rođena za velike stvari - rekla je jednom prilikom Nataša Bekvalac.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online