Nedelja 11.06.2017.
15:12
D. Petrović - Vesti

Buran život Nataše Bekvalac: Iz braka u brak

N. Durović
Veliki planovi: Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Novosadska lepotica sa beogradskom adresom uvek je vodila buran ljubavni život. Još kao maloletna klinka pobegla je u Crnu Goru kod dečka, što je izazvalo lom u njenoj porodici. Otac je uspeo da vrati ćerku u Novi Sad, ali već tada je svima bilo jasno da se Nata ne da zauzdati. Na početku pevačke karijere zabavljala se sa prilično starijim biznismenom Miodragom Kostićem, ali ni on nije uspeo da smiri njen temperament. A, onda se zaljubila u vaterpolistu Danila Ikodinovića. Proglašeni su za najlepši par, usledilo je bajkovito venčanje, rođenje ćerkice Hane i mnogi su mislili da se Nataša konačno skrasila. Ali, avaj. Brak sa Ikodinovićem je potrajao svega pet godina. Burno su se razveli, a ona je utehu vrlo brzo pronašla. Posle prolazne avanture sa bivšim rukometašom Ljubom Jovanovićem, nizali su se razni muškarci u njenom životu, od bogatog kosovskog biznismena Ćazima Osmanija do manekena Vlade Vuksanovića s kojim je bila verena.

Ko je Luka?

Luka Lazukić se potpuno uklapa u profil muškarca koje voli Nataša. Bivši je sportista, tačnije košarkaš. Po okončanju sportske karijere postao je IT stručnjak i danas je jedan od najuspešnijih preduzetnika u Beogradu. Suvlasnik je kompanije za programiranje i digitalne medije, bavi se osmišljavanjem raznih aplikacija i platformi. Strastveni je motociklista, kao i Natašin bivši muž Danilo Ikodinović, i učestvuje na raznim moto-skupovima. Jednom prilikom je rekao da voli žene sa tetovažama, a Nata ih ima nekoliko na telu.

- Tetovaže na određenim mestima urađene kvalitetno mogu vrlo lepo da izgledaju na jednoj ženi - rekao je Lazukić. Razveden je i ima ćerkicu iz prvog braka, baš kao i Nataša.

- Ja ne znam da napravim razliku između zaljubljenosti i ljubavi jer sam veoma emotivna. Nikada nisam znala da se postepeno zaljubljujem. Uvek je to bila prava eksplozija emocija. I uvek sam slušala samo svoje srce - rekla je Nataša jednom prilikom.
Pred oltar odlazi po drugi put 2015. sa Ljubom Jovanovićem, koji joj je bio uteha posle razvoda. Još jedno tajno venčanje, ali i brak koji je potrajao dve godine. Da li će Lazukić uspeti da smiri njen temperament? Ko to zna, verovatno ni ona sama.

Rođena za velike stvari

- Ma koliko zvučalo čudno, zadovoljna sam što moj život nije prosek, već pun ekstrema, uspona i padova, velikih ljubavi i velike tuge... Ja sam jednostavno rođena za velike stvari - rekla je jednom prilikom Nataša Bekvalac.

2024 © - Vesti online