Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.05.2017.
23:23
E. V. A

Novi rat Cece i Karleuše

Rat između Svetlane - Cece Ražnatović (43) i Jelene Karleuše (38) buknuo je novom žestinom. Po svemu sudeći njih dve će ponovo završiti na sudu, jer Ceca poručuje da više nema nameru da ćuti i trpi njene prozivke. Karleuša već danima, ponovo, javno optužuje Cecu za ubistvo svog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande.

V. Sekulić
Neću da ćutim: Svetlna Ražnatović

- Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima, jer ovo više nema smisla. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje, jer ne verujem da normalan čovek može da izgovori takve stvari - rekla je Ceca za beogradske medije.

Karleuša ne mari mnogo za ove njene reči, već je na svoj Fejsbuk profil okačila naslovnu stranu novina i poručila: "Tek ću da ti jeb... mater!"

Rat između ove dve pevačice traje već više od dve decenije i malo ko se seća kako je zapravo počeo. A, sve je počelo kada je Karleuša mlada, drčna i ambiciozna na početku karijere shvatila kako funkcioniše estradni svet, pa je u jednom intervjuu smelo izjavila:

"Sve smo mi kurve!" Reagovao je Željko Ražnatović Arkan, koji je tada već uveliko bio oženjen Cecom rekavši: "Karleuša mora da je bila pijana ili drogirana kad je to rekla."

Nekoliko godina kasnije kada je Arkan već bio mrtav, Karleuša je objasnila.

N. Đurović
Nastavlja sa prozivkama: Jelena Karleuša

- Kao devojka od 19 godina imala sam strašan sukob sa Arkanom koji me je javno napao. On je bio ubica i kriminalac, a ja sam mu se na vrlo kulturan, šmekerski i hrabar način oduprla. Podigla sam glas protiv njega kad to nisu mogli da urade ni najmoćniji ljudi u Srbiji. Ceca mi je bila uzor. Ali, kad su me ona i Arkan napali srušio mi se ceo svet - pričala je kasnije Karleuša u jednom intervjuu.

Podržali su je obožavaoci jer je progovorila o onome o čemu je Srbija nije smela ni da pisne. Sukob dve pevačice nastavljen je narednih godina i na sve prozivke Ceca je ćutala. Ali, više neće jer je, kako kaže, "primorana da zaštiti sebe i svoju porodicu".

Susret u sudnici

Ceca i Karleuša srele su se oči u oči samo jednom, i to u sudnici. Drčna i bez dlake na jeziku Karleuša je krajem 2010. godine na Fejsbuku napisala otvoreno pismo iznoseći javno, glasno i jasno sve ono što se odavno zna. Nije se libila ni da javno pomene njenu decu i Arkana zbog čega je Ceci puk'o film. Presavila je tabak i tužila koleginicu za klevetu, ali se uzdržavala bilo kakvih javnih izjava na njen račun. Suđenje je trajalo tri godine, Karleuša je izgubila spor i morala je da plati oko 900 evra. Međutim, ovo je nije zaustavilo i nastavila je javno da proziva koleginicu. Osim njih dve ratuju i obožavaoci dve pevačice, a najčešće poprište su društvene mreže i internet forumi.

Poređenje

Neminovno je poređenje njih dve i kao pevačice. Upoređuje se koja bolje peva, koja je imala više koncerata i gde, koja ima više fanova... Na ovom polju Ceca je bolja, ali ni Karleuša se ne da. Najveća podrška su joj, kako je više puta isticala, fanovi. I dok ona nastupa širom regiona, Ceca izbegava Bosnu i Hrvatsku u širokom luku, a sve zato što je Arkanova udovica.

 

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online