Sreda 31.05.2017.
23:23
E. V.

Novi rat Cece i Karleuše

V. Sekulić
Neću da ćutim: Svetlna Ražnatović

- Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima, jer ovo više nema smisla. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje, jer ne verujem da normalan čovek može da izgovori takve stvari - rekla je Ceca za beogradske medije.

Karleuša ne mari mnogo za ove njene reči, već je na svoj Fejsbuk profil okačila naslovnu stranu novina i poručila: "Tek ću da ti jeb... mater!"

Rat između ove dve pevačice traje već više od dve decenije i malo ko se seća kako je zapravo počeo. A, sve je počelo kada je Karleuša mlada, drčna i ambiciozna na početku karijere shvatila kako funkcioniše estradni svet, pa je u jednom intervjuu smelo izjavila:

"Sve smo mi kurve!" Reagovao je Željko Ražnatović Arkan, koji je tada već uveliko bio oženjen Cecom rekavši: "Karleuša mora da je bila pijana ili drogirana kad je to rekla."

Nekoliko godina kasnije kada je Arkan već bio mrtav, Karleuša je objasnila.

N. Đurović
Nastavlja sa prozivkama: Jelena Karleuša

- Kao devojka od 19 godina imala sam strašan sukob sa Arkanom koji me je javno napao. On je bio ubica i kriminalac, a ja sam mu se na vrlo kulturan, šmekerski i hrabar način oduprla. Podigla sam glas protiv njega kad to nisu mogli da urade ni najmoćniji ljudi u Srbiji. Ceca mi je bila uzor. Ali, kad su me ona i Arkan napali srušio mi se ceo svet - pričala je kasnije Karleuša u jednom intervjuu.

Podržali su je obožavaoci jer je progovorila o onome o čemu je Srbija nije smela ni da pisne. Sukob dve pevačice nastavljen je narednih godina i na sve prozivke Ceca je ćutala. Ali, više neće jer je, kako kaže, "primorana da zaštiti sebe i svoju porodicu".

Susret u sudnici

Ceca i Karleuša srele su se oči u oči samo jednom, i to u sudnici. Drčna i bez dlake na jeziku Karleuša je krajem 2010. godine na Fejsbuku napisala otvoreno pismo iznoseći javno, glasno i jasno sve ono što se odavno zna. Nije se libila ni da javno pomene njenu decu i Arkana zbog čega je Ceci puk'o film. Presavila je tabak i tužila koleginicu za klevetu, ali se uzdržavala bilo kakvih javnih izjava na njen račun. Suđenje je trajalo tri godine, Karleuša je izgubila spor i morala je da plati oko 900 evra. Međutim, ovo je nije zaustavilo i nastavila je javno da proziva koleginicu. Osim njih dve ratuju i obožavaoci dve pevačice, a najčešće poprište su društvene mreže i internet forumi.

Poređenje

Neminovno je poređenje njih dve i kao pevačice. Upoređuje se koja bolje peva, koja je imala više koncerata i gde, koja ima više fanova... Na ovom polju Ceca je bolja, ali ni Karleuša se ne da. Najveća podrška su joj, kako je više puta isticala, fanovi. I dok ona nastupa širom regiona, Ceca izbegava Bosnu i Hrvatsku u širokom luku, a sve zato što je Arkanova udovica.

 

 

 

 

2024 © - Vesti online