Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.01.2017.
12:17
Vestionline A

Ovih 10 vesti o Ceci ste 2016. čitali bez daha!

Da Cece Nacionale nije nikad dosta, potvrđuje i godina za nama, u kojoj je uvek u Top 10 vesti jedna od najčitanijih bila upravo ona koja se ticala lika i dela "srpske majke". Ako ste neki deo njenog života u 2016. propustili, evo prilike da ponovo prođete kroz Cecinu minulu godinu na jednom mestu.

instagram.com/raznatovicveljko
Najveća ljubav: Ceca sa Arkanom i sinom 

1. Prošle godine, kao i puno godina unazad, spekulisalo se da li je Cecin muž, Željko Ražnatović Arkan i dalje živ.  Zato i ne čudi da je najveću pometnju prošle godine izazvala navodna izjava njihovog sina Veljka: "Moj otac Željko je živ i zdrav i poslao mi je poklon".

2. Pošto nije dokazana, prethodna vest je pala u vodu kada se pojavio video u kome, navodno, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović "razmenjuje nežnosti" sa misterioznom jačom polovinom. Društvene mreže su se usijale od nagađanja ko je taj tip i da li je to novi Cecin dečko.

3. Dok su se fanovi utrkivali da pogode ime tog misteriozbog lika, pojavio se video koji je zasenio te tračeve. Naime, na Jutjub je postavljen isečak iz serije "Tajna nečiste krvi" koja je snimana po motivima dela Bore Stankovića i snimljena je davne 1991. godine. U toj seriji je igrala i obnažena Ceca, zbog čega je Arkan naredio da se izbriše. A glavni razlog je taj što je Ceca je u ovom filmu snimila erotske scene sa Radetom Šerbedžijom. 

Z. K. Munja
Šta god da se objavi o Ceci - ispliva na prvo mesto

4. Da mnoge zvezde pokušavaju da se svađaju sa Cecom govore i vesti iz 2016. Tada je počeo estradni rat između Karleuše i Cece. Zapravo taj rat je počeo kada je mlada, ambiciozna i drčna Karleuša na početku karijere vrlo brzo shvatila kako funkcioniše estrada, pa je u jednom od intervjua smelo izjavila :"Sve smo mi kurve!" Ova rečenica je eksplodirala kao bomba, pa je reagovao i Arkan rekavši:" Karleuša mora da je bila pijana ili drogirana kad je to rekla."  Ipak, Ceca joj nije zaboravila ni tu, ni mnogo gore izjave direktno o njoj, pa su nastavile da ratuju i na sudu, a kako je počeo rat Cece i Karleuše, čitajte na našem portalu.

5. Ni svađe ni skandali nisu mogli da iznenade fanove toliko, koliko vest da se Ceca razbolela i da zbog bolesti napušta Srbiju...

Z. K. Munja
A ona samo peva...

6. Međutim, da Ceci ni bolest ne može ništa, pevačica je dokazala serijom koncerta po dijaspori. Posle koncerta u Londonu, o kojem se još uvek priča, usledio je još jedan uspešan nastup najveće muzičke zvezde na ovim prostorima i to u Švajcarsko. Cecini hitovi nizali su jedan za drugim, a kada je zapevala najnoviji hit "Autogram", desilo se nešto sasvim neočekivano, što je raspametilo pevačicine fanove.

7. Za razliku od snimaka sa koncerata, mnogo veću pažnju izazivaju stari Cecini snimci. Jedan od njih nastao je pre 6 godina, Ceca se malo opustila i samim tim nastao je i ovaj snimak. Poznato je da je pevačica volela i još uvek voli dobar provod, a ovoga puta možete i vi da vidite kako to izgleda u njenoj organizaciji: Isplivao Cecin kućni video iz 2010. godine! Nećete verovati ko je na snimku (VIDEO).

Vesti
Uvek u centru pažnje

8. Da li je Ceca bila trudna 2016?

Ako je po neproverenim izvorima - "Ceca je 2016. bila u trećem mesecu trudnoće i na preglede dolazila uglavnom uveče, da bi se sakrila od paparaca"..... 

9. Ovako se Ceca provodila sa vođom zemunskog klana

Arkanov sin, Vojin Ražnatović, 2016. je neprestano provocirao Cecu statusima na Fejsbuku. Jednom je objavio fotografiju na kojoj se na jednoj proslavi vide jedan od vođa zemunskog klana, pokojni Mile Luković Kum, i Ceca.

Z. K. Munja
Arkanov sin nije prestajo da je "crni" na društvenim mrežama

10. "Ceca je radila za zemunski klan, bila je mamac za višemilionske otmice"

Žestoki sukob između Cece Ražnatović i Vojina Ražnatovića, sina Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović, se nastavio, a Vojin je na svojoj Fejsbuk stranici izneo nove optužbe na Cecin račun. Vojin Ražnatović je, između ostalog, optužio Cecu da je blisko sarađivala sa Zemunskim klanom i učestvovala u brojnim otmicama, a pokušala je da namami i poznatog srpskog košarka koji igra u NBA.

I u 2017. jedno je sigurno, sve što se tiče Cece i njenog života, pa bila to istina ili čista laž, puniće i novine i sajtove i uvek biti u cenru pažnje, jer - jedna je Ceca!

Srećna Nova!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online